Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Στους ισλαμοφασίστες της Συρίας θα κατέληγαν τα όπλα που κατασχέθηκαν από τις Ελληνικές αρχές στον Έβρο

Στους ισλαμοφασίστες της Συρίας θα κατέληγαν τα όπλα που κατασχέθηκαν από τις Ελληνικές αρχές στον Έβρο

Νέο χτύπημα κατά της διεθνούς τρομοκρατίας έδωσαν οι ελληνικές αρχές. Ο εντοπισμός και κατάσχεση βαρέως οπλισμού που έφεραν αλλοδαποί και επιχείρησαν να περάσουν από τα σύνορα, διαπιστώνεται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πως έχει άρωμα τρομοκρατίας. 
Παραλήπτης των όπλων θα ήταν μία από τις τρομοκρατικές οργανώσεις που ενεργοποιούνται στην Συρία και χαρακτηρίζονται «αντικαθεστωτικές» η οποίες μετά με τη σειρά τους θα περνούσαν τον οπλισμό στο ισλαμικό κράτος. Μάλιστα, σύμφωνα με τις έρευνες υπάρχουν εταιρείες – βιτρίνες, ακόμα και από χώρες του ΝΑΤΟ, οι οποίες αγοράζουν το εμπόρευμα του θανάτου κυρίως από βαλκανικές χώρες, από αποθήκες και στην μαύρη αγορά και στη συνέχεια το μεταφέρουν ακτοπλοϊκώς, αεροπορικώς και οδικώς στην Συρία. Χώρες – προμηθευτές είναι η Βουλγαρία, η Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο και η Βοσνία. Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια απελευθέρωσης της Ράκα από τον συριακό στρατό, βρέθηκε αποθήκη με τεράστιες ποσότητες οπλισμού και πυρομαχικών, κάποια από τα οποία είχαν Δυτική προέλευση. Τα πολλαπλά χτυπήματα πάντως που έχουν επιτύχει οι ελληνικές αρχές κατά της διακίνησης όπλων που καταλήγουν σε ισλαμιστές τρομοκράτες, καθιστούν την ακτοπλοϊκή μεταφορά ή την αεροπορική μέσω Τουρκίας προσφιλέστερες για τους τρομοκράτες.

https://olympia.gr/2017/10/25/%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b9%cf%83%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%bf%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%ce%ba%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

ΕΚΤΑΚΤΟ-Το Ιράν εκτόξευσε 500 πυραύλους σε στρατιωτικές βάσεις και το αρχηγείο πληροφοριών στο Τελ Αβίβ-Το Ισραήλ ετοιμάζει επίθεση στο Ιράν; (Βίντεο)

  Στις ΗΠΑ συγκαλείται έκτακτη συνάντηση της ομάδας ασφαλείας των ΗΠΑ ενώ όλες οι βάσεις των ΗΠΑ στην Μεσόγειο είναι σε πολεμική ετοιμότη...