Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Όπως το γράψαμε: Οι ευρωπαϊκές τράπεζες ετοιμάζονται να δημεύσουν τα χρήματα των ελληναράδων που τα έβγαλαν έξω για «να μην τους τα φάει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Όπως το γράψαμε: Οι ευρωπαϊκές τράπεζες ετοιμάζονται να δημεύσουν τα χρήματα των ελληναράδων που τα έβγαλαν έξω για «να μην τους τα φάει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Posted by olympiada στο Ιανουαρίου 3, 2018

Εμείς είχαμε προειδοποιήσει τον κόσμο έγκαιρα, να μην βγάλει τα λεφτά του στο εξωτερικό. Αφενός διότι με αυτή την κυβέρνηση δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κούρεμα καταθέσεων, καθώς το μοντέλο της Κύπρου το είχε απορρίψει από την αρχή και αφετέρου επειδή θα ήταν τελείως απροστάτευτοι στις ορέξεις των ξένων τραπεζιτών. Δυστυχώς, χιλιάδες συμπολίτες μας πίστεψαν τα παραμύθια του Γεωργιάδη, της Μπακογιάννη και άλλων εθνικών σαμποτέρ και τώρα κινδυνεύουν ακόμα και να «χάσουν» τα λεφτά τους.

Το τέχνασμα που θα χρησιμοποιήσουν ξένες τράπεζες είναι εξαιρετικά απλό. Ήδη στέλνουν ραβασάκια στους έλληνες καταθέτες και ζητούν λεπτομερή στοιχεία, που εκτός από την προέλευση των χρημάτων τους και τα πλήρη φορολογικά τους στοιχεία, ζητούν ακόμα και τον λόγο για τον οποίον έβγαλα τα λεφτά τους έξω! Η συνέχεια είναι η εξής:

Εάν οι τράπεζες ικανοποιηθούν από τα στοιχεία που θα παραλάβουν, τότε θα αφήσουν υπό όρους ανέγγιχτή την λειτουργία του λογαριασμού επιβάλλοντας όμως μία υπέροχη προμήθεια για τη διατήρηση του!

Υπάρχει όμως χειρότερο σενάριο. Εάν οι τράπεζες δεν ικανοποιηθούν από τα στοιχεία που θα προσκομίσει ο καταθέτης, μιλάμε ακόμα και για το λόγο για τον οποίον έβαλε τα λεφτά του έξω, τότε τα λεφτά θα μπλοκαριστούν! Δηλαδή ο καταθέτης όχι μόνο δεν θα έχει την δυνατότα να κινήσει το λογαριασμό του, αλλά θα υποχρεωθεί να προσέλθει στα κεντρικά της τράπεζας στο εξωτερικό ούτως ώστε να δώσει εξηγήσεις, ενώ θα είναι αμφίβολο εάν θα ξεμπλοκάρει ποτέ τα χρήματα του, παρά μόνο μετά από μεγάλη δικαστική διένεξη.

Δυστυχώς, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η κακοκαιρία Κασσάνδρα "χτυπάει" τη Δ. Ελλάδα - Έντονα προβλήματα στην Κέρκυρα

  ΕΛΛΆΔΑ / Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024, 20:22:17 / Τελευταία Ενημέρωση: 20:33 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Η κακοκαιρία Κασσάνδρα ξεκίνησε να πλήττει ...