Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018


ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ

Μπρισάρντ:  Οι τρομοκράτες φτάνουν στην Ευρώπη με τουρκικά διαβατήρια
Σε δήλωση που έκανε ο ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας Ζαν Τσάρλς Μπρισάρντ προς την επιτροπή για θέματα τρομοκρατίας του ευρωκοινοβουλίου, εστίασε στο ότι οι τζιχαντιστές εισέρχονται στην Ευρώπη με τουρκικά διαβατήρια.
Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Εξπρέςς, ο Μπρισάρ στην δήλωση που έκανε προς την επιτροπή, είπε πως πολλοί τζιχαντιστές που μπαίνουν στην Ευρώπη, εμφανίζονται ως τουρίστες και φέρουν τουρκικά διαβατήρια.  Ο Μπρισάρντ ανέφερε πως χώρες που  χρησιμοποιούνται από τους τζιχαντιστές για να αποκτήσουν πρόσβαση στην Ευρώπη είναι η Βουλγαρία και η Ουγγαρία.
……………
Ο Μπρισάρντ συνέχισε ως εξής: ¨Στην Τουρκία υπάρχουν άτομα και οργανώσεις που αποκτούν πλαστά ή κλεμμένα διαβατήρια, εμφανίζονται ως τουρίστες και χρησιμοποιώντας αυτά τα διαβατήρια εισέρχονται στην Ευρώπη διαμέσου Βουλγαρίας ή Ουγγαρίας. Πρόκειται για μια εντελώς νέα ρότα εισόδου στην Ευρώπη.¨
Ο Μπρισάρντ είπε πως κάθε μια από τις χώρες πρέπει να εφαρμόσει αποτρεπτικά μέτρα και ότι σε αυτό το θέμα δεν μπορούν να εμπιστεύονται ¨μια κοινή πολιτική¨.
https://anfturkce.net/guncel/brisard-teroeristler-tuerk-pasaportu-ile-bati-ya-geliyor-106513

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μπάιντεν για θάνατο Νασράλα: «Δικαιοσύνη για χιλιάδες Αμερικανούς, Ισραηλινούς και Λιβανέζους»

  Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 20:14 REUTERS/Mike Segar Τι δήλωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν Share: Share via Facebook   Share via ...