Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

κύριοι εσείς της μία φορά Αριστερά να μας πείτε την αλήθεια το τι μέλλει γενέσθαι? για να κανονίσουμε τα τις κηδείας μας!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΚΑΣΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ

Σχόλιο  του Συντάκτη     H κυβέρνηση ηθελημένα η μη έχει χάσει τον έλεγχο είναι ξεκάθαρο, από 1/1/2019 βάζει την ταφόπλακα σε χιλιάδες συνταξιούχους , μα και στους λίγους εργαζόμενους που έχουν απομείνει μειώνοντας  το αφορολόγητο κατόπιν εντολών των δανειστών .Το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό οι μισθωτοί το λιγότερο που θα χάσουν είναι ένας μισθός , οι πολλοί χαμένοι θα είναι οι απόμαχοι τις εργασίας, οι συνταξιούχοι χάνοντας περίπου τρίς μισθούς . Δεν έχουν το θάρρος να πουν την αλήθεια στον Ελληνικό λαό απλά με διάφορα τρικ προσπαθούν να μας πείσουν Ότι θα υπάρξουν ισοδύναμα που θα έχουν ανταπόκριση σε μια μικρή μερίδα του λαού μας,το κακό για αυτούς μα και για εμάς είναι ότι δεν έπεισαν κανέναν και το χειρότερο σενάριο που παίζει είναι ότι θα παραδώσουν την χώρα στα προηγούμενα  πολιτικά σαπρόφυτα να αποτελειώσουν το έργο που είχαν ξεκινήσει βάζοντας την ταφόπλακα ότι χειρότερο για εμάς !!
Ι.Γ Συντάκτη κύριοι εσείς της μία φορά Αριστερά να μας πείτε την αλήθεια το τι μέλλει γενέσθαι? για να  κανονίσουμε τα τις κηδείας μας!
Θ.Π  Συντάκτης αρθρογράφος Ρεπορταζ. τώρα  Ε.Σ. Δ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ισραήλ: Τι θα συμβεί εάν επιτεθεί στα πετρέλαια του Ιράν – Ανάλυση του Politico

    13:56 04/10/2024 Ισραήλ: Τι θα συμβεί εάν επιτεθεί στα πετρέλαια του Ιράν – Ανάλυση του Politico Την ανάσα του κρατάει ολόκληρος ο πλανή...