Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Έγραψε ιστορία ο Πετρούνιας, παγκόσμιος πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη φορά


Ο Λευτέρης Πετρούνιας κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στη Γλασκόβη

Έγραψε ιστορία ο Πετρούνιας, παγκόσμιος πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη φορά

© AP Photo / Darko Bandic
AΘΛΗΤΙΚΑ
Λήψη σύντομου url
Ο Έλληνας υπερ-πρωταθλητής απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι το απόλυτο «αφεντικό» στους κρίκους. Αγνοώντας τον πόνο στον ώμο, κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και να αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής.
Παγκόσμιος πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη φορά, στέφθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος κατέκτησε ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στην «πλούσια» καριέρα του.
O Έλληνας υπερ-πρωταθλητής, αγνοώντας τον πόνο στον ώμο, κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και να αποδείξει για ακόμη μία φορά, ότι είναι το απόλυτο «αφεντικό» στους κρίκους.
Πρόκειται για το τρίτο συνεχόμενο χρυσό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά και το ένατο διαδοχικό χρυσό σε όλες τις σημαντικές διοργανώσεις (Ευρωπαϊκό, Παγκόσμιο και Ολυμπιακοί Αγώνες). Ταυτόχρονα, ο Πετρούνιας διεύρυνε το αήττητο σερί του σε 2,5 χρόνια (σ.σ. από το 2016).
Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Βραζιλιάνος Ζανέτι, ο οποίος συγκέντρωσε 15.100 βαθμούς, δηλαδή 266 βαθμούς λιγότερους από τον Έλληνα πρωταθλητή.
Η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια:
 
Η απονομή στον Έλληνα πρωταθλητή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Πούτιν τραβάει νέα κόκκινη γραμμή-«Θα ξεκινήσω πυρηνικό πόλεμο κατά ΗΠΑ και Ουκρανίας αν...»

  Οι Δυτικοί θεωρούν «μπλόφες» τις νέες προειδοποιήσεις του Ρώσου προέδρου, όμως η Μόσχα μάλλον σοβαρολογεί... ΟΡώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πού...