Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του αντιεισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου στο Βύρωνα


Περιπολικό της αστυνομίας

Εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του αντιεισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου στο Βύρωνα

CC0 / FsHH
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Μετά από απειλητικό τηλεφώνημα, κινητοποιήθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη. Εντόπισαν εκρηκτικό μηχανισμό σε μπαγκαζιέρα δικύκλου στην είσοδο της πολυκατοικίας του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου στο Βύρωνα.
Εκρηκτικό μηχανισμό που πάντως δεν εξερράγη τοποθέτησαν άγνωστοι στο Βύρωνα, έξω από την πολυκατοικία που διαμένει ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος σύμφωνα με το ΑΠΕ — ΜΠΕ.
Περί τις 04.00 τα ξημερώματα, άγνωστος τηλεφώνησε στην Εφημερίδα των Συντακτών και στον ιστότοπο Ζούγκλα και είπε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στην οδό Αδραμυτίου στον Βύρωνα ο οποίος θα εκραγεί σε 20 λεπτά. Ο άγνωστος τόνισε ότι δεν πρόκειται για φάρσα.
Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία απέκλεισε την περιοχή, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε τους κατοίκους ότι έπρεπε να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους.
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ). Έπειτα από έρευνες, εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην μπαγκαζιέρα δίκυκλου που ήταν σταθμευμένο έξω από την πολυκατοικία όπου, σύμφωνα την αστυνομία, διαμένει ο κ. Ντογιάκος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο εκρηκτικός μηχανισμός δεν εξερράγει επειδή είχε γίνει λάθος στη συνδεσμολογία.
Στο σημείο παραμένει δύναμη της αστυνομίας και το κλιμάκιο του ΤΕΕΜ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου