Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Συγκέντρωση για τη Μακεδονία στο Τελωνείο Ευζώνων (Φωτογραφίες)

Διαδηλωτές έκλεισαν τον συνοριακό σταθμό μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ κατά την διάρκεια συλλαλητήριου κατά της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, Εύζωνοι, Κιλκίς.

Συγκέντρωση για τη Μακεδονία στο Τελωνείο Ευζώνων (Φωτογραφίες)

© Φωτογραφία : Konstantinos Tsakalidis / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με αφορμή την ψήφισης στη Βουλή των Ελλήνων της Συμφωνίας των Πρεσπών πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο τελωνείο των Ευζώνων στα σύνορα της Ελλάδας με την πΓΔΜ.
Με δυσκολία πραγματοποιείται η κυκλοφορία στο Τελωνείο των Ευζώνων καθώς αρκετοί άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί διαμαρτυρόμενοι για τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία και από τις δύο κατευθύνσεις γίνεται από μια λωρίδα λόγω του συγκεντρωμένου πλήθους, μεταξύ των οποίων αγρότες, επαγγελματίες, υπάλληλοι και άνεργοι
Νωρίτερα, στις 14.10, σύμφωνα με το ΑΠΕ — ΜΠΕ, οι συγκεντρωμένοι έκλεισαν τη μία λωρίδα στην είσοδό με κατεύθυνση την Ελλάδα και μισή ώρα αργότερα και στην έξοδο προς την πΓΔΜ, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με καθυστέρηση.
Αρχική πρόθεση των αγροτών, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου Δήμου Παιονίας, Θωμά Καρυπίδη, ήταν να κατευθυνθούν στο σημείο με τα τρακτέρ τους, αλλά οι αστυνομικές δυνάμεις τούς το απαγόρευσαν.
2 / 4Διαδηλωτές έκλεισαν τον συνοριακό σταθμό μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ κατά την διάρκεια συλλαλητήριου κατά της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.Διαδηλωτές έκλεισαν τον συνοριακό σταθμό μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ κατά την διάρκεια συλλαλητήριου κατά της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, Εύζωνοι, Κιλκίς.
© Φωτογραφία : Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Διαδηλωτές έκλεισαν τον συνοριακό σταθμό μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ κατά την διάρκεια συλλαλητήριου κατά της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.Διαδηλωτές έκλεισαν τον συνοριακό σταθμό μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ κατά την διάρκεια συλλαλητήριου κατά της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 30,2% η ΝΔ, πέμπτος (ξανά) ο ΣΥΡΙΖΑ - "Μάχη" Ανδρουλάκη-Διαμαντοπούλου, με τρίτο τον Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

  Λίγο πάνω από το "ψυχολογικό όριο" του 30% τοποθετεί την εκλογική επιρροή της Νέας Δημοκρατίας η νέα δημοσκόπηση της Metron A...