Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Προφυλακιστέα η 30χρονη μητέρα του βρέφους που κάηκε ζωντανό στη Βάρκιζα

Φυλακή

Προφυλακιστέα η 30χρονη μητέρα του βρέφους που κάηκε ζωντανό στη Βάρκιζα

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της η 30χρονη μητέρα του βρέφους που κάηκε ζωντανό σε φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα στη Βάρκιζα κι ενώ το είχε αφήσει μόνο του.
Στη φυλακή οδηγείται η 30χρονη μητέρα που κατηγορείται για τον θάνατο του μόλις 13 μηνών παιδιού της, από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι όπου και το είχε αφήσει μόνο του!
Η 30χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της στον ανακριτή για την κακουργηματική κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου και του εμπρησμού από αμέλεια, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ.
Υπενθυμίζεται ότι το 13 μηνών καροτσάκι κάηκε ζωντανό από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα της Αττικής. Η πυρκαγιά πιστεύεται ότι προκλήθηκε από θερμαντικό ηλεκτρικό σώμα κι ενώ η μητέρα έλειπε για αρκετές ώρες από το σπίτι.
Η 30χρονη κατά την απολογία της και σύμφωνα με την ίδια πηγή, φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε ότι το μωρό ήταν μόνο του, καθώς πίστευε ότι θα το πρόσεχε ο σύντροφός της.
Φέρεται, επίσης, να αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, λέγοντας πως από τα 11 της χρόνια υφίστατο καθημερινή κακοποίηση από τον σύντροφο της θετής της μητέρας.
Ο συνήγορος της 30χρονης, Σπύρος Δημητρίου, ανέφερε πως ήδη έχει ζητήσει από την ανάκριση τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για την εντολέα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ισραήλ: Οκτώ νεκροί από τρομοκρατική επίθεση ενόπλων στη Γιάφα – Αναφορές για άλλη τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχείο κοντά στο Τελ Αβίβ

  ΦΩΤΟ REUTERS Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυρά ενόπλων τρομοκρατών σήμερα (1/10/24) το απόγευμα στη Γιάφα, στα νότια του Τελ Αβίβ, σύμφωνα...