Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Πυροβολισμοί σε τραμ στην Ουτρέχτη, αρκετοί τραυματίες (Βίντεο, φωτογραφίες)

Πυροβολισμοί ενόπλου στην Ουτρέχτη

Πυροβολισμοί σε τραμ στην Ουτρέχτη, αρκετοί τραυματίες (Βίντεο, φωτογραφίες)

© AFP 2018 / Robin van Lonkhuijsen / ANP
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Αρκετοί άνθρωποι φέρεται να έχουν τραυματιστεί σε περιστατικό με πυροβολισμούς στην πόλη Ουτρέχτη της Ολλανδίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας. Πληροφορίες και για έναν νεκρό.
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σήμερα στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία να κάνουν λόγο για αρκετούς τραυματίες.
Ένοπλος φέρεται να άνοιξε πυρ μέσα σε τραμ στην πλατεία 24ης Οκτωβρίου.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία για τον αριθμό των τραυματιών ενώ ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής επιβεβαίωσε πως ο δράστης αναζητείται και πως δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.
Το δίκτυο NOS μετέδωσε πως η αντιτρομοκρατική έχει περικυκλώσει κτίριο στο οποίο φέρεται να κρύβεται ο δράστης.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ANP, τουλάχιστον ένα άτομο φέρεται να έχει σκοτωθεί στην επίθεση ενώ η αστυνομία εξετάζει πιθανό τρομοκρατικό κίνητρο πίσω από το περιστατικό.
Εν τω μεταξύ, οι αρχές της περιφέρειας της Ουτρέχτης έχουν αναβαθμίσει το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής στην υψηλότερη βαθμίδα.
Η αστυνομία της περιοχής, ζητά από τους πολίτες να αποφεύγουν το σημείο, τόσο για τη δική τους ασφάλεια όσο και για να διευκολύνουν το έργο των διασωστών.
«Πολλοί πυροβολισμού σημειώθηκαν σε τραμ και υπάρχουν αρκετοί τραυματίες. Ελικόπτερα έχουν σπεύσει στο σημείο ενώ δεν έχουν γίνει συλλήψεις», επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Schietincident op het . Meerdere gewonden gemeld. Hulpverlening gestart, meer informatie volgt z.s.m. Volg berichtgeving via @politieutrecht
152
24 oktoberplein Utrecht
BREEK - Volgens getuigen heeft een man in een tram op weg naar Utrecht CS een wapen getrokken en meerdere personen neergeschoten. Hulpdiensten massaal aanwezig en bezig met eerste hulp in de tram.
536 άτομα συζητούν σχε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

«Μπουρλότο» στη Μέση Ανατολή: Πύραυλοι από το Ιράν κατά του Ισραήλ Εκτοξεύθηκαν περίπου 100 βαλλιστικοί πύραυλοι • Σειρήνες σε όλη τη χώρα • Δραματικές εξελίξεις • Συνεχής ενημέρωση

    20:04 01.10.24 Πύραυλοι αναχαιτίστηκαν και στην Ιορδανία Ιρανικοί πύραυλοι που κατευθύνονταν προς την Ιερουσαλήμ καταρρίφθηκαν πριν α...