Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Εγκλωβισμένη στη Marfin: Κυνικά και προσβλητικά όσα είπε ο κ. Κυρίτσης



Εικόνες από τη Σταδίου, μετά από τον θάνατο των τριών ανθρώπων.

Εγκλωβισμένη στη Marfin: Κυνικά και προσβλητικά όσα είπε ο κ. Κυρίτσης

© AP Photo / Thanassis Stavrakis
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Θέση απέναντι στα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης για τις βόμβες μολότοφ πήρε μια από τις γυναίκες που εγκλωβίστηκαν τον Μάιο του 2010 στο φλεγόμενο κτίριο της Marfin.
Ως «κυνική και προσβλητική χαρακτήρισε μια εκ των εγκλωβισμένων στο κτίριο της Marfin, τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση, ότι δεν θυμάται να έχει σκοτωθεί κανένας από μολότοφ.
Όπως ανέφερε η γυναίκα που βρέθηκε εγκλωβισμένη στο κτίριο της Marfin το Μάιο του 2010, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ένιωσε πληγωμένη με όσα είπε ο βουλευτής και χαρακτήρισε τα λεγόμενά του «κυνικά» και «προσβλητικά».
«Φριχτά έχω νιώσει. Είναι ανεπίτρεπτο να ακούγονται τέτοια κυνικά λόγια από στόμα πολιτικού προσώπου. Για μένα είναι πολύ κυνικό, είναι προσβλητικό στη μνήμη των νεκρών μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η γυναίκα, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που έζησε μίλησε για την έγκυο συνάδελφό της που έχασε τη ζωή της και τους άλλους συναδέλφους της υπογράμμισε πως το να ακούγεται κάτι τέτοιο την πονάει και την πληγώνει.
«Για μένα είναι ανεπίτρεπτο αν ξέχασε», συμπλήρωσε αναφερόμενη στον κ.. Κυρίτση που όπως είπε τη θίγει και την προσβάλει.
Αναφερόμενη στο συμβάν είπε πως όσοι ήταν μέσα εκλιπαρούσαν να μην ρίξουν τις μολότοφ αλλά κάνεις δεν τους υπολόγισε.
«Μην τις ρίχνετε, είμαστε άνθρωποι μέσα», είπε πως φώναζαν στους κουκουλοφόρους και περιγράφει πως ένιωσε όταν δεν ήξερε αν θα ξαναδεί τα παιδιά της.
Επισήμανε τέλος πως μετά από τόσα χρόνια δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη για όσα έγιναν εκείνη την ημέρα.
Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη ο κ. Κυρίτσης μιλώντας στην ΕΡΤ είχε πει αναφερόμενος στις αλλαγές του Ποινικού Κώδικα:«Δεν ξέρω αν οι μολότοφ πρέπει να είναι κακούργημα ή πλημμέλημα, δε θυμάμαι κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ ή κάτι αντίστοιχο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Συνεδρίαση ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Η Θ. Τζάκρη κατέθεσε την υποψηφιότητα του Στ. Κασσελάκη

  ΠΟΛΙΤΙΚΉ / Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024, 14:25:23 / Τελευταία Ενημέρωση: 14:26 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη γι...