Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Καμμένος για Κοτζιά: Θα αποκαλύψω συγκλονιστικά στοιχεία σήμερα στη Βουλή


Ο Πάνος Καμμένος

Καμμένος για Κοτζιά: Θα αποκαλύψω συγκλονιστικά στοιχεία σήμερα στη Βουλή

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργός Άμυνας, ισχυρίζεται ότι θα αποκαλύψει σήμερα στοιχεία που δείχνουν ότι ο Νίκος Κοτζιάς έστησε εγκληματική οργάνωση με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΞ.
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις κατά του Νίκου Κοτζιά, προαναγγέλλει ότι θα κάνει σήμερα στη Βουλή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Καμμένος αναφέρει ότι θα αποκαλύψει συγκλονιστικά στοιχεία που θα αποδεικνύουν «πως ο ολετήρας έστησε με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΞ εγκληματική οργάνωση».
«Είναι μόνο η αρχή που θα καταλήξει στα κέντρα που χρηματοδότησαν την προσπάθεια παράδοσης της Μακεδονίας», έγραψε ο κ. Καμμένος.
Σήμερα στη Βουλή μετά τις 11:30 θα αποκαλύψω με συγκλονιστικά στοιχεία πως ο ολετήρας έστησε με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΞ εγκληματική οργάνωση. Είναι μόνο η αρχή που θα καταλήξει στα κέντρα που χρηματοδότησαν την προσπάθεια παράδοσης της Μακεδονίας.
29 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
​Σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής, συζητούνται τα αιτήματα για άρση της βουλευτικής ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου για τη Novartis, του Μάριου Σαλμά για την υπόθεση αρθροσκοπήσεων και του Αρ. Φωκά για ιδιωτική υπόθεση.
Υπενθυμίζεται ότι η κόντρα μεταξύ των δύο πολιτικών ανδρών, μαίνεται εδώ και μήνες μετά το επεισοδιακό υπουργικό συμβούλιο του περασμένου Οκτωβρίου, το οποίο οδήγησε στην ηχηρή παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών.
Ο κ. Καμμένος έχει επανειλημμένως έχει αφήσει αιχμές περί χρηματισμού του κ. Κοτζιά, ενώ ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του έχει καταθέσει μήνυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Πούτιν τραβάει νέα κόκκινη γραμμή-«Θα ξεκινήσω πυρηνικό πόλεμο κατά ΗΠΑ και Ουκρανίας αν...»

  Οι Δυτικοί θεωρούν «μπλόφες» τις νέες προειδοποιήσεις του Ρώσου προέδρου, όμως η Μόσχα μάλλον σοβαρολογεί... ΟΡώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πού...