Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Κατσίκης: Δεν έχουμε αποφασίσει αν θα κατέβουμε στις εκλογές


Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης

Κατσίκης: Δεν έχουμε αποφασίσει αν θα κατέβουμε στις εκλογές

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Πληροφορίες ανέφεραν ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα κατέλθουν στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Δεν υπάρχει απόφαση, απάντησε ο κ. Κατσίκης, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο λήψης μίας αντίστοιχης απόφασης τη Δευτέρα, ημέρα συνεδρίασης των κομματικών οργάνων.
Διευκρινίσεις για την πληροφορία περί μη συμμετοχής των ΑΝΕΛ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής του κόμματος, Κώστας Κατσίκης.
«Δεν αληθεύει, είναι ψέματα. Δεν έχουμε πάρει καμία τέτοια απόφαση, Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η απόφασή μας θα είναι ή δεν θα είναι διαφορετική, αυτό που κυκλοφορεί δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα» τόνισε, χαρακτηριστικά, μιλώντας στο «kathimerini.gr».
Υπενθυμίζεται ότι στις πρόσφατες ευρωπαϊκές εκλογές, οι ΑΝΕΛ έλαβαν ποσοστό της τάξης του 0,80%, μην καταφέρνοντας να εκλέξουν αντιπρόσωπο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Όπως είναι φυσικό, η συγκεκριμένη εκλογική επίδοση προκάλεσε δυσαρέσκεια αλλά και προβληματισμό στις τάξεις του κόμματος.
Στο πλαίσιο αυτό, την προσεχή Δευτέρα θα συνεδριάσει το αρμόδιο όργανο των ΑΝΕΛ, προκειμένου να αποτιμηθεί το αποτέλεσμα και να ληφθούν οι αποφάσεις για την εφεξής πορεία του κόμματος.
«Θα τεθούν πολλά ζητήματα μεταξύ των οποίων και αυτό (σ.σ. αν θα κατέβει στις εκλογές). Ωστόσο αυτή τη στιγμή αυτό που κυκλοφορεί δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Εικάζουν και διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα» έσπευσε να επαναλάβει ο κ. Κατσίκης.
Σημειώνεται ότι την Τετάρτη, ο Σταύρος Θεοδωράκης γνωστοποίησε την απόφαση του Ποταμιού να μην συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κυρ. Μητσοτάκης: Μαχόμαστε τον ακροδεξιό φασισμό στην πράξη, όχι στα λόγια - Ψήφος ευθύνης και προόδου στις ευρωεκλογές

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Κυριακή 28 Απριλίου 2024, 10:45:34 /   Τελευταία Ενημέρωση: 10:49   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Την τελευταία του εβδομαδιαία επισκόπηση π...