Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σαρίδης, τέλος για την ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σαρίδης, τέλος για την ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων

© Φωτογραφία : Alexandros Michailidis / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Σε διάλυση οδηγείται όπως όλα δείχνουν η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων αφού το πρωί της Πέμπτης ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Γιάννης Σαρίδης.
Ο βουλευτής Γιάννης Σαρίδης έκανε γνωστή την αποχώρησή του από την Ένωση Κεντρώων.
Ο βουλευτής, σύμφωνα με την ΕΡΤ έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση με την οποία έκανε γνωστή την αποχώρηση του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη.
Η παραπάνω εξέλιξη σημαίνει πως η Ένωση Κεντρώων έχει πλέον κάτω από πέντε βουλευτές και διαλύεται η Κοινοβουλευτική της Ομάδα.
Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες οι πολιτικές ζυμώσεις, ειδικότερα στα κόμματα με μικρότερη αντιπροσώπευση στη Βουλή είναι έντονες.
Χθες Τετάρτη το Ποτάμι ανακοίνωσε την απόφασή του να μην «κατέβει» στις επερχόμενες βουλευτικές μετά τη συνεδρίαση του Πολιτικού του Συμβουλίου.
Παράλληλα, ανοικτό παραμένει το αν θα συμμετέχουν στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Νωρίτερα σήμερα, ο βουλευτής του κόμματος, Κώστας Κατσίκης διευκρίνισε πως ακόμα δεν έχει ληφθεί κάποια οριστική απόφαση και πως όλα θα κριθούν στη συνεδρίαση των κομματικών οργάνων τη Δευτέρα.
Τη Κυριακή μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών που έδωσε σαφές προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την πρόθεσή του να διεξάγει εκλογές.
Πριν λίγες ημέρες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος έκανε γνωστό πως η ημερομηνία των εκλογών «κλείδωσε» για τις 7 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Φλώρινα: Συνελήφθη 36χρονος για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων

  Newsroom   Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 20:40 Pixabay Ενας  36χρονος  συνελήφθη συνελήφθη την Παρασκευή (26/4) το μεσημέρι στη  Φλώρινα  για ...