Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Περιμένουν χτύπημα οι Τούρκοι: «Φοβόμαστε πυραυλική επίθεση» – «Ζήτημα ζωής & θανάτου οι S-400»


Πρώτη φορά ξεστόμισε Τούρκος αξιωματούχος τον αληθινό λόγο της απίστευτης εμμονής Ερντογάν με την παραλαβή των πυραύλων S-400, διότι πρόκειται όπως δείχνουν τα πράγματα για ζήτημα ζωής και θανάτου του τουρκικού κράτους.

«Η Τουρκία θα μπορούσε να δεχθεί επίθεση πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς», δήλωσε ο Τούρκος ΥΠΕΣ Süleyman Soylu.
«Η Τουρκία στο παρελθόν δεν είχε τα μέσα να αγοράσει αντιπυραυλικά συστήματα τύπου  S-400, ωστόσο το ρωσικό σύστημα είναι απαραίτητο για τη χώρα, καθώς θα μπορούσε να δεχθούμε επίθεση  από πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς», δήλωσε την Κυριακή Süleyman Soylu.
«Δεν θα έπρεπε να αγοράσουμε S-400; Δεν είχαμε τα μέσα στο παρελθόν, όχι μόνο τα  χρήματα, δεν είχαμε και τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση, αλλά σήμερα έχουμε και τα δύο. Θα μπορούσαν να μας επιτεθούν  οποιαδήποτε στιγμή με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς», ανέφερε ο ίδιος, κατά τη διάρκεια ενός μουσουλμανικού γεύματος  στην περιοχή Beşiktaş της Κωνσταντινούπολης.
Οι δηλώσεις του Τούρκου αξιωματούχου αποδεικνύουν περίτρανα τι ακριβώς φοβάται ο Ερντογάν από τις ΗΠΑ, τοποθετώντας στο σχέδιο αυτό και την Ελλάδα, η οποία γεμίζει αμερικανικά οπλικά συστήματα τα οποία στοχεύουν την Άγκυρα και αυτό τον γεμίζει πανικό και τρόμο.

Χθες , σύμφωνα με άρθρο μας, αναφέραμε το σοκ και δέους το οποίο επικρατεί στην Τουρκία, καθώς όλα τα ΜΜΕ ανέφεραν ότι οι ΗΠΑ μέσω Ελλάδας περικυκλώνουν την Άγκυρα.
Μάλιστα παρουσιάζουν και έναν αποκαλυπτικό χάρτη για τις θέσεις που έχουν λάβει Αμερικανικά πλοία τόσο στην Ελλαδική επικράτεια, όσο και στην Κυπριακή ΑΟΖ.
Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι η Αμερικανική παρουσία είναι έντονη στην Α. Μεσόγειο, όπου μαζί με Γαλλία και Ισραήλ, η Ουάσινγκτον έχει σαν στόχο να πνίξει τις τουρκικές κινήσεις σε Αιγαίο και Κύπρο.
Mάλιστα έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες ναυτική άσκηση μεταξύ Γαλλίας και Αιγύπτου στην Α, Μεσόγειο , σύμφωνα με ανακοίνωση  των ενόπλων δυνάμεων της Αιγύπτου.
Μονάδες του αιγυπτιακού ναυτικού και η γαλλικής φρεγάτας SURCOUF έλαβαν μέρος στην άσκηση που έχει στόχο τα παιχνίδια των Τούρκων με Κύπρο και Λιβύη, καθώς και την μεταφορά σοβαρού εξοπλισμού στους Λίβυους τζιχαντιστές.
Η άσκηση περιελάμβανε σενάρια θαλάσσιων επεισοδίων, την αντιμετώπιση  εχθρικών στόχων με πυραύλους και πολλά άλλα.
Αρκετά αιγυπτιακά και γαλλικά σκάφη συμμετείχαν στις ασκήσεις με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας και την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των δύο χωρών.
Η Αίγυπτος είναι πρόθυμη να ενισχύσει τη στρατιωτική της άμυνα με την Γαλλία και να ανταλλάξει εμπειρίες με φιλικές χώρες, προκειμένου να καταπολεμήσει την τρομοκρατία και να εξασφαλίσει τα σύνορά της.

Ο Άξονας Ελλάδος, Ισραήλ, Αιγύπτου  και Κύπρου στην Α.Μεσόγειο, ενισχύεται και από την Γαλλία, ενώ το αμερικανικό ΠΝ θα μείνει όπως φαίνεται μόνιμα εδώ, στοχεύοντας την Τουρκία που κάνει σπασμωδικές κινήσεις και προκαλεί  οργή και αγανάκτηση πλέον από όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Δημογραφικό: Εκτίμηση «σοκ» για το μέλλον της Ελλάδας – Η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

  ΕΛΛΑΔΑ 22 Απριλίου 2024 | 23:04 Νέο «καμπανάκι για τον πληθυσμό μας, τα θύματα της πολιτικής που τα γεννά την υπογεννητικότητα αποκαλύπτου...