Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Η αναμέτρηση σε Περιφέρειες και Δήμους

Η αναμέτρηση σε Περιφέρειες και Δήμους

Η αναμέτρηση σε Περιφέρειες και Δήμους

  • A-
  • A+
Η efsyn.gr σας μεταφέρει τον παλμό των εκλογών λεπτό προς λεπτό με ανταποκρίσεις και ζωντανή ροή αποτελεσμάτων. Οι εκλογές για την ανάδειξη των δημοτικών και περιφερειακών αρχών για πρώτη φορά διεξάγονται με το σύστημα της απλής αναλογικής. Ζωντανή ροή αποτελεσμάτων.

Μεγάλη μάχη στη Θεσσαλονίκη για τη δεύτερη θέση

Προηγείται ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατία με το Κωνσταντίνο Ζέρβα να είναι δεύτερος με 10 ψήφους διαφορά από την τρίτη Κατερίνα Νοτοπούλου με την ενσωμάτωση στο 11%.

Μεγάλη διαφορά για τον Αχιλλέα Μπέο στον Βόλο

Φωτογραφία αρχείου
Με καταμετρημένο περίπου το 10% των ψήφων στο δήμο Βόλου, ο Αχιλλέας Μπέος εξασφαλίζει ευρύ προβάδισμα και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πανηγυρισμοί στο εκλογικό του κέντρο.
Ειδικότερα, με καταμετρημένο το 10,62% εκλογικών τμημάτων ο Α. Μπέος συγκεντρώνει 56,88%, η Ν. Καπούλα 14,63%, ο Ι. Αποστολάκης 12,71%, ο Α. Παπαδούλης 9,32% και ο Α. Ριζόπουλος 6,46%.

Στο 50% της ενσωμάτωσης προηγείται ο Μπακογιάννης και ακολουθεί ο Ηλιόπουλος

Με 474 τμήματα από από τα 943 να έχουν καταμετρηθεί ο Κώστα Μπακογιάννης προηγείται με μεγάλη διαφορά του δεύτερου Νάσου Ηλιόπουλου. Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ εκτός απροόπτου θα «κονταροχτυπηθούν» στο δεύτερο γύρο.

Και ο Τάκης Τσουκαλάς πανηγυρίζει για Μώραλη

Φωτογραφία: Δημήτρης Αγγελίδης
Φωτογραφία: Δημήτρης Αγγελίδης

Φωτογραφία: Δημήτρης Αγγελίδης

Γ. Πατούλης: Την επόμενη Κυριακή θα κάνουμε το καθοριστικό βήμα

Τους πολίτες της Αττικής «για τη στήριξη» ευχαρίστησε ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, Γιώργος Πατούλης.
«Το αποτέλεσμα μας γεμίζει αισιοδοξία. Την επόμενη Κυριακή θα κάνουμε το καθοριστικό βήμα για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα και να βάλουμε τέλος στην απραξία και την αλαζονεία της τωρινής διοίκησης» δήλωσε έχοντας ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι της Ρένας Δούρου με το 20% των ψήφων καταμετρημένο.
«Στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο θα επιδιώξω συνεργασία με όλους», πρόσθεσε.

Κλίμα ενθουσιασμού στο κέντρο του Μώραλη στον Πειραιά

Ενθουσιασμένοι οπαδοί του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» έχουν συγκεντρωθεί έξω από το εκλογικό περίπτερο του Γιάννη Μώραλη και του Βαγγέλη Μαρινάκη, απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Στο σημείο έχει συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος που έχει κλείσει τη λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου, κρατώντας σημαίες της παράταξης αλλά και ελληνικές σημαίες.
Την ίδια ώρα από τα μεγάφωνα ακούγονται ο ύμνος του Ολυμπιακού, τα Παιδιά του Πειραιά αλλά όχι την έκδοση της Μ. Μερκούρη, τραγούδια του Στ. Κόκοτα και άλλα λαϊκά και ελαφρολαϊκά.
Δημήτρης Αγγελίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T65Xwx