Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Είναι μόνο η Κατερίνα Ακριβοπούλου;

Είναι μόνο η Κατερίνα Ακριβοπούλου;

Είναι μόνο η Κατερίνα Ακριβοπούλου;

  • A-
  • A+
Το κόκκινο πανί αποτελεί η γνωστή δημοσιογράφος για πλήθος δημοσιογράφων και δημοσιολογούντων οι οποίοι ενοχλούνται από την πολιτική της άποψη.
Είναι γεγονός πως η Ακριβοπούλου έχει ταυτιστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Οταν δημοσιογραφείς στη δημόσια τηλεόραση, οφείλεις να μην εμφανίζεσαι ως ιεροκήρυκας και μάλιστα με τα λεφτά του φορολογούμενου» γράφει σήμερα στο Protagon.gr ο Κώστας Γιαννακίδης με αφορμή το παρακάτω, πραγματικά απερίγραπτο, βίντεο που έπαιξε τη Δευτέρα το βράδυ, στην εκπομπή της δημοσιογράφου.
Το βίντεο όπως και η εκπομπή παίρνουν θέση. Υπέρ ΣΥΡΙΖΑ φυσικά. Και αυτό θεωρείται από πολλούς κατάπτυστο. Οχι επειδή η Ακριβοπούλου λέει όσα λέει, αλλά βασικά επειδή τα λέει στην ΕΡΤ. Στη Δημόσια Τηλεόραση. Κάτι που δεν είναι σωστό όπως υποστηρίζουν. 
Αλλά για σταθείτε, είναι μόνο η Ακριβοπούλου;
Πότε και γιατί βρέθηκε στην ΕΡΤ ο Κώστας Παπαχλιμίντζος και είναι απλή σύμπτωση ότι η έλευσή του στη Δημόσια Τηλεόραση συνέπεσε με την άρση του εμπάργκο από τη Νέα Δημοκρατία;
Εχουν ακούσει άραγε τον Προκόπη Δούκα κάθε πρωί στο μουσικό ραδιόφωνο Kosmos FM της ΕΡΤ να πολιτικολογεί ακατάσχετα μην αφήνοντας νεοφιλελεύθερο site που να μην αναπαράγει στην εκπομπή του; Χρόνια τώρα...
Εχουν ακούσει μήπως τον δημοσιογράφο των ΝΕΩΝ Ηλία Κανέλλη στον Αθήνα 9.84 τι λέει στις εκπομπές του, που ασχολείται εμμονικά μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αυγή; Και μιλάμε για ένα ραδιόφωνο, δημοτικό, με ελάχιστη ακροαματικότητα που κοστίζει στους δημότες του 4 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο. 
Να μιλήσουμε λοιπόν για την Κατερίνα Ακριβοπούλου, φυσικά, αλλά να μιλήσουμε και για την άλλη πλευρά. Χωρίς να κάνουμε συγκρίσεις, ποιος είναι πιο ακραίος και ποιος όχι. Είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Το ερώτημα είναι: έχει δικαίωμα ο δημοσιογράφος σε δημόσια ΜΜΕ να εκφράζει πολιτική άποψη; Και μέχρι ποιο σημείο;
Σήμερα είναι Τετάρτη 12 Ιουνίου. Σας δίνω ραντεβού για μετά από έναν, ενάμισι μήνα. Θα μιλήσουμε για την ΕΡΤ στα τέλη του Ιουλίου, να δούμε πως θα είναι τότε και με ποιους δημοσιογράφους όταν και αν η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις εκλογές. Διότι πολλοί από αυτούς που κατηγορούν τώρα την ΕΡΤ βρίσκονταν στη ΝΕΡΙΤ... Και θα ξαναβρεθούν. Μαθαίνω, άλλωστε, πως έχουν μοιράσει ήδη θέσεις. 
Η αλήθεια είναι πάντως πως ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της ΕΡΤ τα έκανε θάλασσα. Εχασε μία μεγάλη ευκαιρία. Αλλά κι εδώ λειτούργησε όπως οι προηγούμενοι. Με υπουργούς που μετατρέπονταν σε αρχισυντάκτες. Και με διεύθυνση ειδήσεων πλήρως ελεγχόμενη.
ΠΗΓΗ ΕΦ. ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ισραήλ: Οκτώ νεκροί από τρομοκρατική επίθεση ενόπλων στη Γιάφα – Αναφορές για άλλη τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχείο κοντά στο Τελ Αβίβ

  ΦΩΤΟ REUTERS Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυρά ενόπλων τρομοκρατών σήμερα (1/10/24) το απόγευμα στη Γιάφα, στα νότια του Τελ Αβίβ, σύμφωνα...