Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Τρίκαλα: ΕΔΕ για το ζευγάρι από το προσωπικό που είχε ερωτική συνεύρεση μέσα στο νοσοκομείο

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 02
Βρείτε μας

Το ζευγάρι κατά την ώρα της ερωτικής συνεύρεσης φέρεται να έκανε θόρυβο, με αποτέλεσμα εργαζόμενοι να καλέσουν την αστυνομία που τους έπιασε στα πράσα.

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης ζήτησε ο Διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων, σχετικά με την ερωτική συνεύρεση προσωπικού του νοσηλευτικού ιδρύματος εντός του νοσοκομείου που προκάλεσε, μάλιστα, παρέμβαση των Αστυνομικών Αρχών

Την είδηση έφερε στο φως το ράδιο Ζυγός το πρωί της Τρίτης, μεταδίδοντας ότι ζευγάρι του ιατρικού προσωπικού φέρεται να έχει ερωτική συνεύρεση στον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα οι φωνές τους να ακούγονται σε όλο το νοσηλευτικό ίδρυμα και να τρομάξουν ασθενείς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου που άκουσαν τον θόρυβο του ζευγαριού, κάλεσαν την αστυνομία, καθώς σε διπλανό δωμάτιο από αυτό της ερωτικής συνεύρεσης, νοσηλεύονται κρατούμενοι των Φυλακών Τρικάλων.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα στον χώρο, έπιασαν το ζευγάρι τη στιγμή της ερωτικής πράξης. Οι πληροφορίες του ράδιο Ζυγός έκαναν λόγο πως πρόκειται για έναν νοσηλευτή και μια ειδικευόμενη γιατρό.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Πούτιν τραβάει νέα κόκκινη γραμμή-«Θα ξεκινήσω πυρηνικό πόλεμο κατά ΗΠΑ και Ουκρανίας αν...»

  Οι Δυτικοί θεωρούν «μπλόφες» τις νέες προειδοποιήσεις του Ρώσου προέδρου, όμως η Μόσχα μάλλον σοβαρολογεί... ΟΡώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πού...