Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Δημοσκόπηση: Δέκα μονάδες μπροστά ο Μπάιντεν από τον Τραμπ

 

COVID-19
Κρούσματα: 
34.960.870
Ανέρρωσαν: 
24.340.565

Θάνατοι: 
1.034.128
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Αμερικανικές εκλογές (76)
 0  0  0
Βρείτε μας

Καταπέλτης κατά του Αμερικανού Προέδρου και υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών είναι μια νέα δημοσκόπηση που πραγματοποιείται ένα μήνα πριν την τελική εκλογική αναμέτρηση στις ΗΠΑ.

Κακά φαίνεται πως είναι τα νέα για τον υποψήφιο για δεύτερη θητεία Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό στο νοσοκομείο. 

Ο Τζο Μπάιντεν προηγείται του Τραμπ με 10 ποσοστιαίες μονάδες, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos που δημοσιεύθηκε σήμερα Κυριακή.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη διαφορά που έχει καταγραφεί μέσα σε έναν μήνα.

Οι ερωτηθέντες απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικές με την ασθένεια του Τραμπ, σε ποσοστό 65% δήλωσαν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα μπορούσε να είχε αποφύγει τον ιό εάν είχε πάρει την πανδημία περισσότερο σοβαρά.

Παράλληλα, το 34% των Αμερικανών πιστεύει ότι ο Τραμπ λέει την αλήθεια για τον κορονοϊό, ενώ μεταξύ εκείνων που αναμένεται να ψηφίσουν στις εκλογές, το 51% θα υποστηρίξει τον Μπάιντεν, με το 41% να τάσσεται υπέρ του Τραμπ.

Ακόμη, το 4% επέλεξε υποψήφιο άλλου κόμματος και το υπόλοιπο 4% δήλωσε αναποφάσιστο.

Τελος, το 67%  θέλει να σταματήσουν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις, ενώ το 59% πιστεύει ότι τα debates θα πρέπει να αναβληθούν μέχρι ο Τραμπ αναρρώσει από τον κορονοϊό.

Τραμπ: Θα επιστρέψω σύντομα

Νωρίτερα, ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ανάρτησε βίντεο ευχαριστώντας τους γιατρούς «για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν», τώρα αισθάνεται πολύ καλύτερα, προσθέτοντας ότι και η σύζυγός του Μελάνια επίσης αισθάνεται καλά. 

Από την πλευρά του, ο γιατρός του Λευκού Οίκου, καθηγητής Σιν Κόνλεϊ ανέφερε σε δήλωσή του ότι:

«Ο Πρόεδρος Τραμπ συνεχίζει να πηγαίνει καλά, έχοντας κάνει εμφανή πρόοδο μετά τη διάγνωση. Ολοκλήρωσε τη δεύτερη δόση της ρεμδεσιβίρης χωρίς επιπλοκές. Παραμένει απύρετος και εκτός οξυγόνου».

​Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Τραμπ εργαζόταν και κινούνταν στην ιατρική σουίτα χωρίς δυσκολία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή στο Ηρώδειο – Αναβλήθηκε η συναυλία

  Η Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή στο Ηρώδειο – Αναβλήθηκε η συναυλία Ανησυχία για τη  Μαρινέλλα  που κατέρρευσε στη σκηνή στο  Ηρώδειο  κα...