Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Κοντονής για ΣΥΡΙΖΑ: Είναι άθλιοι, είχα πει ότι η Χρυσή Αυγή θα πέσει στα μαλακά - Βίντεο

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Βρείτε μας

Με νέα τοποθέτησή του, ο Σταύρος Κοντονής συντηρεί την πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, μετά την παραίτηση από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ κι άλλα όργανα του κόμματος, επέστρεψε με νέες δηλώσεις, στον απόηχο της ανακοίνωσης της Κουμουνδούρου.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΟΡΕΝ για το «εσωκομματικό ρήγμα» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Κοντονής ανέφερε πως: «μετά από 41 χρόνια στην αριστερά λένε ότι γίνομαι 5η φάλαγγα της Δεξιάς. Είναι άθλιοι, συκοφάντες και ψεύτες».

Μάλιστα, όπως τόνισε ο ίδιος, είχε προειδοποιήσει ότι κάποιες αλλαγές στον νέο Ποινικό Κώδικα «θα έριχναν στα μαλακά τη Χρυσή Αυγή».

«Εγώ όταν ήμουν υπουργός είχα πει ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να πάμε με αυτόν τον ποινικό κώδικα. Αν δεν αλλάξουν συγκεκριμένα άρθρα, δεν μπορεί η κυβέρνηση να πάρει την πολιτική ευθύνη. Είχα μιλήσει για την μετατροπή του αδικήματος της δωροδοκίας, για τη στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, για τα θέματα του βιασμού, όπως και για τα βασανιστήρια» επεσήμανε ακόμη ο πρώην υπουργός.

Παράλληλα, έστρεψε τα πυρά του και εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, κατηγορώντας την πως ψεύδεται, ενώ σημείωσε πως: «δεν έχω δεκαετίες στην πολιτική, 41 χρόνια είμαι κομουνιστής στην Ανανεωτική Αριστερά κι εκεί παραμένω απαρέγκλιτα».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση αναφέροντας πως: «οι δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή, που υιοθετούν την προπαγάνδα και τα fake news της Νέας Δημοκρατίας, είναι απαράδεκτες και αντικειμενικά εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα εχθρικά προς την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

Από την πλευρά του, κ. Κοντονής απάντησε λέγοντας πως «επιστρέφω αυτούσια στους εκδότες της, την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ως μνημείο συκοφαντίας και σταλινισμού και απαξιώ να την σχολιάσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ένα βήμα πριν την απάντηση του Ισραήλ και το άνοιγμα της «πύλης της Κολάσεως» στη Μέση Ανατολή- Aυτές είναι οι δυνάμεις που παρατάσσονται

  α Το μεγάλο ερώτημα στην διεθνή κοινότητα είναι το πόσους πυραύλους έχει ακόμα το Ιράν Το Ιράν μετά τις επιθέσεις του Απριλίου έκανε ένα α...