Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Βαρομετρικό χαμηλό φέρνει καταιγίδες και χιόνια

 Βαρομετρικό χαμηλό φέρνει καταιγίδες και χιόνια

EUROKINISSI



Ισχυρές κατά τόπους βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά φέρνει το βαρομετρικό χαμηλό που επηρεάζει τη χώρα μας από σήμερα Παρασκευή. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται κατά τόπους από ισχυρούς ανέμους, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Τα φαινόμενα ξεκίνησαν από το μεσημέρι και αναμένεται να ενισχυθούν.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, οι οποίες σταδιακά θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στο Αιγαίο. 

https://www.meteo.gr/

Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά ηπειρωτικά. Από το απόγευμα τα φαινόμενα στα δυτικά και νότια θα είναι κατά τόπους ισχυρά. 

Στον χάρτη παρουσιάζεται η ολική βροχόπτωση που αναμένεται έως το βράδυ της Παρασκευής 11/12 καθώς και οι περιοχές όπου που θα σημειωθούν ισχυρά φαινόμενα.

https://www.meteo.gr/

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις και θα παρουσιάσουν σταδιακή ενίσχυση, φτάνοντας μετά το μεσημέρι τα 7 και κατά τόπους πρόσκαιρα τα 8 Μποφόρ. 

Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 14-15 βαθμούς στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, τους 16-17 βαθμούς στο Αιγαίο και τους 18-19 βαθμούς στη Ρόδο και στην Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

ΣΥΡΙΖΑ: Οι "87" κατηγορούν τον Κασσελάκη για "σουργελοποίηση" του κόμματος - "Δεν βγαίνει πρόεδρος και επιχειρεί να το διαλύσει"

  ΣΥΡΙΖΑ: Οι "87" κατηγορούν τον Κασσελάκη για "σουργελοποίηση" του κόμματος - "Δεν βγαίνει πρόεδρος και επιχειρεί ...