Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ για τη νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα

 

622
Ανέρρωσαν: 
59.847.167

Θάνατοι: 
2.343.469
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Βρείτε μας

Εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, σχετικά με τη νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα, η οποία παρέλυσε μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Εισαγγελική παρέμβαση για τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, σχετικά με την νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα η οποία παρέλυσε στα κάτω άκρα μετά τον εμβολιασμό της με τη δεύτερη δόση. 

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου ζήτησε να διενεργηθεί έρευνα για διασπορά ψευδών ειδήσεων καθώς ο κ. Γιαννάκος δήλωσε «βέβαιος» πως η 40χρονη νοσηλεύτρια παρέλυσε λόγω του εμβολίου. Η δήλωσή του αυτή έγινε πριν αποφανθούν οι γιατροί για την υπόθεση. 

«Έχουν παραλύσει τα κάτω άκρα της» είπε ο κ. Γιαννάκος, μιλώντας στο OPEN, και συμπλήρωσε πως η νοσηλεύτρια παρουσίασε το σύνδρομο Guillain-Barré. «Το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου της Κέρκυρας δηλώνει σίγουρο πως πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου» σημείωσε ο ίδιος.

Τα νεότερα για την υγεία της 40χρονης

Η πρόεδρος των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Ντίνα Ιωάννου, έδωσε νωρίτερα σήμερα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της νοσηλεύτριας, αλλά και τα συμπτώματα που παρουσίασε. 

«Η συνάδελφος παρουσίασε υψηλό πυρετό και μυαλγίες και μετά συμπτώματα παράλυσης. Την ίδια ημέρα (σ.σ. του εμβολιασμού)» είπε και σημείωσε πως πλέον νοσηλεύεται.

«Σε τόσο μεγάλο αριθμό υγειονομικών που έχουν εμβολιασθεί, είναι το πρώτο περιστατικό που παρουσιάζεται» ανέφερε ακόμη, ενώ σε ερώτηση για το εάν τα συμπτώματα συνδέονται με τον εμβολιασμό της απάντησε πως «περιμένουμε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των εξετάσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου