Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Διασωληνώθηκε ένας 19χρονος στο "Σωτηρία"

 


Νοσοκομείο «Σωτηρία» - Sputnik Ελλάδα, 1920, 11.06.2021
Βρείτε μας
Με τον μέσο όρο ηλικίας των κρουσμάτων να βρίσκεται στα 37 έτη τις τελευταίες εβδομάδες, όλο και περισσότεροι νέοι νοσηλεύονται στις κλινικές κορονοϊού.
Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας 19χρονος, ενώ οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.
Σύμφωνα με το MEGA, το παιδί βρίσκεται υπό μηχανική υποστήριξη στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» και αποτελεί τον νεότερο διασωληνωμένο που έχει η χώρα μας αυτή τη στιγμή.
ΜΕΘ στον Ευαγγελισμό - Sputnik Ελλάδα, 1920, 11.06.2021
Ελλάδα
Διασωληνώθηκε 20χρονος με κορονοϊό – "Οι εισαγωγές αφορούν κυρίως μη εμβολιασμένους" λέει η Γκάγκα
Το θετικό είναι πως οι γιατροί τον σταθεροποίησαν και είναι ικανοποιημένοι με την κλινική του εικόνα και την πορεία της υγείας του.
Επτά νέοι συνολικά νοσηλεύονται διασωληνωμένοι και συγκεκριμένα πέντε άντρες και δύο γυναίκες ηλικίας 18 έως 39 ετών.
Νωρίτερα σήμερα, η Βάνα Παπαευαγγέλου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, σημειώνοντας πως η πλειοψηφία των νοσηλευομένων αφορά ανεμβολίαστους πολίτες.
Συγκεκριμένα, η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων επισήμανε πως την εβδομάδα που μας πέρασε για τους πολίτες άνω των 65, το 92% των νοσηλευόμενων και 98% των θανόντων, δεν είχαν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

    Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ 05.10.24 12:22 Νίκος Παπαδημητρίου   Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή, λίγο μετά την εισήγ...