Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

«Φυλάκισαν» και βίασαν 19χρονη

«Φυλάκισαν» και βίασαν 19χρονη
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI


Ακολουθήστε μας στο Google news

Τέλος δεν έχει η φρίκη με τους βιασμούς γυναικών αφού σε όσους προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σήμερα προστέθηκε ακόμη ένας.

Θύμα, αυτή τη φορά, ήταν μια 19χρονη αλβανικής καταγωγής που δυο συμπατριώτες της ηλικίας 20 και 21 ετών αφού συναντήθηκαν μαζί της την Τετάρτη (23/06) κοντά σε εκκλησία στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια την οδήγησαν στη συνέχεια στο διαμέρισμά τους στην ίδια περιοχή όπου την κράτησαν για τρεις ημέρες και την βίασαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη διηγήθηκε αργότερα στους αστυνομικούς ότι, είχε γνωρίσει τους δυο δράστες μέσα από διαδικτυακές εφαρμογές γνωριμιών και είχαν δώσει ραντεβού για να γνωριστούν. Είπε ακόμη ότι οι δυο δράστες από τη στιγμή που την πήγαν στο σπίτι στα Πατήσια, της έδωσαν ναρκωτικές ουσίες έτσι ώστε να βρίσκεται σε κατάσταση αφασίας και να μην μπορεί να αντιδράσει όσο αυτοί προχωρούσαν στον βιασμό της για το διάστημα που την κρατούσαν εκεί.

Το πρωί του Σαββάτου (26/06)  την μετέφεραν μέχρι τον Πειραιά όπου και την εγκατέλειψαν, ενώ οι ίδιοι επιβιβάστηκαν σε ένα πλοίο και έφυγαν για την Μύκονο.

Η κοπέλα σε κάποια στιγμή βρήκε αστυνομικούς όπου και κατάγγειλε τον εφιάλτη που έζησε, με τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών να αναλαμβάνουν τις έρευνες και τον εντοπισμό των δραστών. Ειδοποιήθηκαν, έτσι η αστυνομική υποδιεύθυνση Μυκόνου και το Λιμεναρχείο του νησιού κι όταν οι δράστες το μεσημέρι επιχείρησαν να επιβιβαστούν συνελήφθησαν.

Με το επόμενο πλοίο μεταφέρθηκαν στην Αθήνα κι οδηγήθηκαν στην υποδιεύθυνση Αθηνών και από εκεί με τη δικογραφία για βιασμό και παράνομη κατακράτηση οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Αθηνών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο

  Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο Newsroom   Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 16:07 Η αφρικανική σκόνη όπως φαίνε...