Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Η καλλονή δεσμοφύλακας που οι ερωτικές της ταινίες κάνουν θραύση και βγάζει χιλιάδες δολάρια


Ιζαμπέλ Ντελτόρ - Sputnik Ελλάδα, 1920, 26.06.2021Νιώθω πολύ πιο ευτυχισμένη". Πώς μια δεσμοφύλακας φυλακών ξεπέρασε τη διαταραχή μετατραυματικού στρες και μπήκε στη βιομηχανία του πορνό.
Η Αυστραλή Ιζαμπέλ Ντελτόρ μέχρι τα 39 της χρόνια έχει στην κατοχή της σημαντικά βραβεία από τη βιομηχανία για ενηλίκους ενώ έχει καταφέρει να βγάζει χιλιάδες δολάρια.
Το webcam μοντέλο και ηθοποιός πορνό έχει κερδίσει δύο φορές τον τίτλο «Μις Γυμνή του Κόσμου» (Miss Nude World) και στα μέσα του 2021 απέσπασε τον τίτλο της καλύτερης Αυστραλής ηθοποιού ερωτικών ταινιών. Μια τέτοια δόξα τής ήρθε ξαφνικά: μέχρι την ηλικία των 30 ετών εργαζόταν ως δεσμοφύλακας σε μια από τις πιο σκληρές φυλακές της χώρας.
Ας δούμε τι σημάδι στην ψυχή της άφησε το σκληρό περιβάλλον και πώς η εμπειρία της στη φυλακή τη βοήθησε να κερδίσει την παγκόσμια φήμη.

«Ένιωθα ότι με αντιμετώπιζαν σαν αντικείμενο»

«Ήθελα απλώς να είμαι καλή σε κάτι και αποδείχθηκα να είμαι καλή σε αυτό». Με αυτόν τον τρόπο η χορεύτρια του στριπτίζ, το webcam μοντέλο και αστέρι του πορνό εξήγησε στους δημοσιογράφους γιατί αποφάσισε να αλλάξει τον επαγγελματικό της προσανατολισμό 11 χρόνια πριν.
Λίγα πράγματα είναι γνωστά για τη ζωή της Ιζαμπέλ Ντελτόρ πριν αφιερωθεί στη βιομηχανία του πορνό.
Σε καμία από τις συνεντεύξεις της δεν περιέγραψε την παιδική της ηλικία, τους γονείς και το σχολείο της.
Οι δημοσιογράφοι κατάφεραν να μάθουν μόνο ότι η Ιζαμπέλ πήρε το πτυχίο της κοινωνικού λειτουργού σε ένα από τα πανεπιστήμια της Μελβούρνης και στη συνέχεια βρήκε δουλειά ως δεσμοφύλακας σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας.Για πάνω από πέντε χρόνια βρισκόταν ανάμεσα με εγκληματίες, κάποια στιγμή όμως συνειδητοποίησε ότι μια τέτοια δουλειά δεν της ταίριαζε για πολλούς λόγους.
Δεν της άρεσε καθόλου η θέση της: η φιλόδοξη δεσμοφύλακας προσπαθούσε σκληρά να πάρει μια πιο υψηλή θέση, δεν πέτυχε όμως.
«Ήμουν καλή σε αυτό που έκανα, δυσκολευόμουν συνεχώς να πάρω κάποια προαγωγή, και συνειδητοποίησα ότι δεν θα έχω σημαντική επιτυχία» επισήμανε.
Ο χαμηλός μισθός και η γραφειοκρατία απογοήτευσαν τη δημόσιο υπάλληλο. Ωστόσο, ο βασικός λόγος για τα παράπονά της ήταν η στάση των ανθρώπων γύρω της: των κρατούμενων της φυλακής και των συναδέλφων της. Το σκληρό περιβάλλον την οδήγησε στην ανάπτυξη της διαταραχής μετατραυματικού στρες.
«Με αηδίαζε η βία, τα σεξουαλικά υπονοούμενα. Ένιωθα συνέχεια ότι με αντιμετώπιζαν σαν αντικείμενο. Τότε αναρωτήθηκα: γιατί να μην κερδίσω χρήματα από αυτό;» ανέφερε η Ιζαμπέλ. Και από εκείνη τη στιγμή η ζωή της άλλαξε εντελώς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Πούτιν προειδοποιεί για παγκόσμια σύγκρουση

  «Οι στρατηγικές μας δυνάμεις βρίσκονται πάντοτε σε κατάσταση ετοιμότητας μάχης», είπε ο Πούτιν σε σύντομη ομιλία του, εν μέσω χιονοθύελλας...