Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

“Κανονικά πρέπει να γίνει κούρεμα χρέους αλλά οι Γερμανοί δεν αλλάζουν”-Νικήτας Κακλμάνης


Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής στην Α΄ Αθηνών στη Νέα Δημοκρατία Νικήτας Κακλαμάνης δε μασά τα λόγια του. Μιλώντας στο ieidiseis.gr και στον Βασίλη Σκουρή λέει:

«Κανονικά, θα έπρεπε να γίνει κούρεμα του χρέους…Δυστυχώς, οι Γερμανοί δεν αλλάζουν»!

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ.Κακλαμάνης λέει:

-Μήπως πρέπει να γίνει και κούρεμα χρέους;

«Κανονικά, θα έπρεπε… Ολόκληρος ο κόσμος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα με την πανδημία. Σε παγκόσμιο οικονομικό επίπεδο ήρθαν «τα πάνω-κάτω». Οι πιο αδύνατες χώρες της Ε.Ε. επλήγησαν περισσότερο, ενώ έτριξαν τα θεμέλια ακόμη και για τις ισχυρές. Και δεν μιλάω μόνο για τη Ελλάδα, η οποία έτσι κι’ αλλιώς ερχόταν από μία καταστροφική δεκαετία λόγω των μνημονίων, που της επιβλήθηκαν. Δυστυχώς, όμως, η σημερινή «γερμανική» ένωση έχει πάψει να υπηρετεί τις αρχές της αληθινής Ευρωπαϊκής Ένωσης, που είχε κορωνίδα της, την αλληλεγγύη. Μόλις, πριν από μερικές μέρες, έτυχε να διαβάσω μία συνέντευξη του ανθρώπου, που θα πάρει τη θέση της κ. Μέρκελ στην ηγεσία των Χριστιανοδημοκρατών, του κ. Άρμιν Λασέτ. Μιλούσε σαν τον …Σόιμπλε. Σαν να μην έχει συμβεί πανδημία, σαν τα πάντα να κυλούν πλέον, φυσιολογικά… Δυστυχώς, οι Γερμανοί δεν αλλάζουν… Δεν είμαι υπέρ του να μη πληρώνει κάποιος τις υποχρεώσεις του αλλά δεν μπορείς να καταδικάζεις και κάποιον, όταν δεν έχει ευθύνη για κάτι, που συνέβη, όπως π.χ. με την πανδημία».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο

  Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο Newsroom   Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 16:07 Η αφρικανική σκόνη όπως φαίνε...