Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Εύβοια: Ομολόγησε ο δράστης που σκότωσε την ηλικιωμένη25χρονος Ρομά κατηγορείται για τη δολοφονία

 

EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ



Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής και παρά το γεγονός πως αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες μετά την πολύωρη ανάκριση «έσπασε».

Ενώπιον του εισαγγελέα Χαλκίδας για την απαγγελία των κατηγοριών, με βάση την σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του, θα βρεθεί ο νεαρός που συνελήφθη την Παρασκευή (29/10).

Ο 25χρονος Ρομά κατηγορείται για τη δολοφονία μιας ηλικιωμένης που εντοπίστηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της στην Ιστιαία της Εύβοιας, το πρωί της Παρασκευής. Την ηλικιωμένη βρήκαν αιμόφυρτη με βαθύ τραύμα στο κεφάλι, αστυνομικοί που κλήθηκαν από συγγενείς, οι οποίοι την αναζητούσαν, καθώς δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές τους κλήσεις.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο 25χρονος μετά από πολύωρη κατάθεση, υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά πως στην προσπάθεια του να διαφύγει, την έσπρωξε στην αυλή του σπιτιού της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Al Jazeera: «Εγκληματική πράξη η απόφαση του Τελ Αβίβ να κλείσει τις δραστηριότητές μας στο Ισραήλ»

  Newsbomb Το  Al Jazeera  ήταν από τα λίγα διεθνή μέσα ενημέρωσης που βρίσκονταν στη Γάζα. Στην επίσημη τοποθέτησή του,  το Al Jazeera κατα...