Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Στη φυλακή άλλοι δύο ανήλικοι για τον βιασμό του 15χρονου

 



Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή. Ακολουθούν το δρόμο των άλλων τριών κατηγορουμένων. Καταζητείται ένας ακόμα νεαρός.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν άλλοι δυο ανήλικοι από την ομάδα που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά 15χρονο αγόρι στο Ίλιον.

Μετά την απολογία τους στον ανακριτή οδηγούνται στην φυλακή κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό του παιδιού που φέρονται να έχουν διαπράξει ως συμμορία με άλλους συνομηλίκους τους.

'Αλλοι τρεις ανήλικοι, κατηγορούμενοι στην υπόθεση που προκαλεί σοκ για την αγριότητα που φέρονται να έχουν διαπράξει τα ανήλικα παιδιά σε βάρος του 15χρονου, έχουν κριθεί προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες που έδωσαν το Σάββατο , παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ ένας ακόμη, από τους έξι που συνελήφθησαν μετά την καταγγελία του αγοριού, αφέθηκε ελεύθερος με όρους καθώς δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

Στην υπόθεση είναι κατηγορούμενος ένας ανήλικος, ο οποίος καταζητείται από τις αρχές. Το αγόρι φέρεται σύμφωνα με τον 15χρονο καταγγέλλοντα να έχει σημαντικό ρόλο στις πράξεις που αποδίδονται στην ομάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από όσα κατήγγειλε ο 15χρονος ,προκύπτει εμπλοκή και άλλων ανηλίκων στην υπόθεση, μεταξύ των οποίων και κορίτσια τα οποία φέρονται να βρίσκονταν μπροστά σε πράξεις που λάμβαναν χώρα στο εγκαταλελειμμένο σπίτι, όπου επί ένα μήνα βασανίζονταν το αγόρι, χωρίς να έχουν ενεργό ρόλο, όπως κατέθεσε το θύμα.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να ισχυρίζονται πως δεν έχει ασκηθεί βία στον συνομήλικό τους και πως οι ρόλοι σε όλο αυτό που εκτυλίσσονταν επί σχεδόν ένα μήνα «ήταν εναλλασσόμενοι».

Κακοποιούσαν και κατέγραφαν τις πράξεις σε βίντεο

Ο εφιάλτης που βίωσε ο 15χρονος ήταν συστηματικός και κράτησε περίπου έναν μήνα προτού βρει την δύναμη να μιλήσει στους γονείς του και εκείνοι να κάνουν τις σχετικές καταγγελίες που οδήγησαν στην ταυτοποίηση οκτώ συνομήλικών του και τη σύλληψη έξι εξ αυτών.

Τα έφηβα αγόρια, σύμφωνα με το κατηγορητήριο λειτουργούσαν ως εγκληματική ομάδα. Κακοποιούσαν, κατέγραφαν τις πράξεις σε βίντεο και ύστερα τα έστελναν σε συμμαθητές τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις ανήλικοι που έχουν ήδη συλληφθεί και ανακριθεί αποδέχθηκαν ένα μέρος των πράξεων για τις οποίες καταγγέλλονται, χωρίς να αποδέχονται ότι βίασαν το 15χρονο αγόρι. «Δε τον βίασα. Όλοι συμμετείχαμε στις πράξεις. Πειραματιζόμασταν. Αμέσως πριν και αμέσως μετά τη σκηνή που έχει καταγραφεί στο βίντεο, ο 15χρονος είχε κάνει το ίδιο σε εμένα», δήλωσε ένας από τους κατηγορούμενους.

Η υπόθεση του ομαδικού βιασμού 15χρονου μαθητή στο Ίλιον έρχεται να προστεθεί στα επαναλαμβανόμενα περιστατικά που μας απασχόλησαν τη χρονιά που σε λίγες ημέρες μας αποχαιρετά.

Στον ορυμαγδό πληροφοριών νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως καθώς στα βίντεο από τα περιστατικά που εξέτασαν οι αρχές ακούγονται φράσεις που αφήνουν να εννοηθεί ότι μπορεί πίσω από τον βιασμό να υπάρχουν ακόμη και οπαδικά κίνητρα.

Όπως μεταδίδει η ert.news.gr, στο βίντεο οι φράσεις που ακούγονται παραπέμπουν σε οπαδικά αντίποινα, συμπλοκές κατά το παρελθόν, αλλά και σε περιστατικό πριν από δεκαετίες που είχε γίνει σύνθημα, διότι οπαδός τότε είχε «τιμωρηθεί» από οπαδούς άλλης ομάδας με ομαδικό βιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Άγρια επίθεση της αστυνομίας στους διαδηλωτές στο Σύνταγμα και έξω από την πρεσβεία της Αιγύπτου - Δείτε βίντεο του avgi.gr

  Άγρια επίθεση της αστυνομίας στους διαδηλωτές στο Σύνταγμα και έξω από την πρεσβεία της Αιγύπτου - Δείτε βίντεο του avgi.gr Με χημικά και ...