Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Διασυρμός σε ζωντανή μετάδοση

 



Το φιάσκο της επίσκεψης του Μιχάλη Παπαδόπουλου στη Λάρισα και η σπέκουλα περί «τοπικής τηλεδιοίκησης» • Πώς ο σταθμάρχης διέλυσε on camera το κυβερνητικό αφήγημα • Ο άκομψος τρόπος με τον οποίο ολοκληρώθηκε η παρουσία του υφυπουργού Μεταφορών.

Ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου κατέληξε σε φιάσκο για την κυβέρνηση χάρη σε έναν εργαζόμενο του σταθμού Λάρισας, αλλά και στις επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφου.

Ο υφυπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, σε μια κίνηση από πλευράς Μαξίμου να «απαντήσει» στην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον χώρο όπου μέχρι τον Ιούλιο του 2019 λειτουργούσε ο σταθμός τηλεδιοίκησης της Λάρισας, βρέθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό.

Με χαρακτηριστικό ύφος ο κύριος υπουργός δήλωσε με στόμφο «δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα, ούτε εντός της Βουλής, ούτε εκτός της Βουλής να παραπληροφορεί την ελληνική κοινωνία» για να επαναλάβει το αφήγημα περί τηλεδιοίκησης λέγοντας «αυτός ο πίνακας, δηλαδή το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί. Ο χειρισμός του τοπικού ελέγχου και της χάραξης των διαδρομών. Σας θυμίζω ότι έχει παραδοθεί από τον Νοέμβριο του 2022. Ένα σύστημα που λειτουργούσε και την νύχτα του μοιραίου δυστυχήματος. Δυστυχώς δεν χρησιμοποιήθηκε».

Ζήτησε, λοιπόν, μετά και από ερώτηση δημοσιογράφου από τον σταθμάρχη που ήταν παρών να παρουσιάσει τη διαδικασία και τότε το αφήγημα κατέρρευσε με τον εργαζόμενο να δηλώνει χαρακτηριστικά ««αυτό δεν είναι το σύστημα τηλεδιοίκησης, αλλά τοπικός χειρισμός της διαδρομής». Και εξήγησε ότι «αυτή τη στιγμή έχουμε μία χάραξη δρομολογίου από την είσοδο του σταθμού μέχρι την έξοδο. Δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Υπάρχει ο τοπικός χειρισμός. Βλέπει 3,5 από την έξοδο του σταθμού και 1,5 με 2 από το νότιο τμήμα. Αν υπήρχε τηλεδιοίκηση θα έβλεπε μέχρι το Πλατύ. Βγήκε εντελώς εκτός λειτουργίας τον Ιούλιο του 2019. Από το 2019 μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κόσμος 09.05.2024 - 10:13 Το τέλος της Συμφωνίας των Πρεσπών - Σαρωτική νίκη των εθνικιστών του VMRO: Άνοιγουν το δρόμο στο σκέτο “Μακεδονία

Το VMRO – DPMNE είχε αντιταχθεί με σφοδρότητα στη Συμφωνία των Πρεσπών  - Παρακολουθεί η Αθήνα  Σ αρωτική νίκη, η οποία είναι πιθανό να το ο...