Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Reuters Καθημερινή ενημέρωση

 

Reuters

Καθημερινή ενημέρωση

Η ισραηλινή κυβέρνηση βρίσκεται σε χάος , το ΝΑΤΟ επικρίνει το σχέδιο του Πούτιν για πυρηνικά στη Λευκορωσία και η πώληση της SVB βοηθά στη σταθερότητα των τραπεζών .

Επιπλέον, ο πρίγκιπας Χάρι άσκησε μήνυση κατά του εκδότη της Daily Mail Associated Newspapers.

Της Kate Turton

Τα κορυφαία νέα της ημέρας

Ο κόσμος παρευρίσκεται σε μια διαδήλωση στο Τελ Αβίβ, 27 Μαρτίου 2023. REUTERS/Nir Elias

Επιχειρήσεις & Αγορές

Μια άδεια εξέδρα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Βερολίνου κατά τη διάρκεια μιας πανεθνικής απεργίας που κάλεσε το γερμανικό συνδικάτο Verdi για μια μισθολογική διαφωνία, 27 Μαρτίου 2023. REUTERS/Annegret Hilse

ΗΠΑ και Κίνα διεξάγουν πόλεμο κάτω από τα κύματα

Ειδική αναφορά: Τα υποθαλάσσια καλώδια, τα οποία μεταφέρουν τα δεδομένα του κόσμου, βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο του τεχνολογικού πολέμου ΗΠΑ - Κίνας. Η Ουάσιγκτον, φοβούμενη τους κατασκόπους του Πεκίνου, έχει εμποδίσει τα κινεζικά έργα στο εξωτερικό και έχει πνίξει τις καλωδιακές διαδρομές της Big Tech προς το Χονγκ Κονγκ, σύμφωνα με το Reuters.

Και τελικά...

Ο πρίγκιπας Χάρι φτάνει στο Ανώτατο Δικαστήριο στο Λονδίνο, 27 Μαρτίου 2023. REUTERS/Toby Melville

Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας, ο νεότερος γιος του βασιλιά Κάρολου, έφτασε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου για ακρόαση κατά του εκδότη της εφημερίδας Daily Mail για υποτιθέμενες τηλεφωνικές υποκλοπές και άλλες παραβιάσεις της ιδιωτικής ζωής.

Ο Χάρι έχει ασκήσει μήνυση κατά των Associated Newspapers μαζί με άλλες διάσημες προσωπικότητες, όπως ο τραγουδιστής Έλτον Τζον, ο σύζυγός του και σκηνοθέτης Ντέιβιντ Φέρνις και οι ηθοποιοί Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ και Σάντι Φροστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου