Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Εμφανίστηκε αμέτοχος, μοίρασε ευθύνες ο πρωθυπουργός

 



Με αιχμηρό τρόπο σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. το τηλεοπτικό σόου του πρωθυπουργού, κατηγορώντας τον για επικοινωνιακή αναισθησία.

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί ήδη η εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη (Alpha), κατά την οποία ο πρωθυπουργός επιδόθηκε σε έναν προκλητικό μονόλογο επικοινωνιακού τύπου για να πετάξει ξανά δεξιά και αριστερά τις ευθύνες για την τραγωδία στα Τέμπη, αλλά και να ανακοινώσει εκλογές.

Τις πρωτοφανείς κινήσεις του κ. Μητσοτάκη σχολίαζε άμεσα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για «κρεσέντο πρωτόγνωρης επικοινωνιακής αναισθησίας».

Παράλληλα, η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε για εξοργιστικά ψέματα, στρεψοδικία και υπεκφυγές, ενώ υπογράμμισε ότι η ανακοίνωση των εκλογών μέσω τηλεόρασης αποτελεί, εμμέσως πλην σαφώς, προσβολή προς τις δημοκρατικές λειτουργίες του τόπου.

«Ασεβής, αδιάφορος και απαθής» καταλήγει.

Η δήλωση Τσαπανίδου

«Κρεσέντο πρωτόγνωρης επικοινωνιακής αναισθησίας Μητσοτάκη, εμφανίστηκε αμέτοχος και μοίρασε ευθύνες»

Σε ένα κρεσέντο πρωτόγνωρης επικοινωνιακής αναισθησίας, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε αμέτοχος της μεγάλης εθνικής τραγωδίας και μοίρασε ευθύνες χωρίς αντίλογο, ενώ ο ίδιος δεν ανέλαβε καμία.

Με ψέματα, στρεψοδικία και υπεκφυγές πούλησε το παραμύθι της επαναδιαπραγμάτευσης της σύμβασης με τη Hellenic Train, όταν ο δικός του υπουργός, ο κ. Καραμανλής. ήταν αυτός που τους χάρισε 600 εκατομμύρια λες και ήταν του ίδιου και του πρωθυπουργού του, και όχι του ελληνικού λαού.

Ξέχασε τον «γαλάζιο» σταθμάρχη που είχε βύσμα στη Νέα Δημοκρατία, και τα έβαλε με το σύνολο των υπαλλήλων των σιδηροδρόμων, δικαιολογώντας την παγκόσμια πρωτοτυπία να εργάζονται σε νευραλγικές θέσεις άνθρωποι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Συνέχισε το εξοργιστικό ψέμα πως δήθεν λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση στη Λάρισα, όταν μόλις χθες μετά την αυτοψία του κ. Τσίπρα οι ίδιοι οι σταθμάρχες διέψευσαν τον υπουργό του σε πανελλήνια μετάδοση.

Και αφού τίποτα πλέον δεν του βγαίνει, ανακοίνωσε, μέσα από το σόου που έστησε, εκλογές τον Μάιο γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τη Βουλή, τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα και την ίδια την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης έδειξε πόσο πολύ πιστεύει ότι δεν παίζει ρόλο ο αριθμός των ανθρώπινων απωλειών μιας τραγωδίας, αρκεί να πετύχει το πλάνο του. Ασεβής, αδιάφορος και απαθής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Πούτιν προειδοποιεί για παγκόσμια σύγκρουση

  «Οι στρατηγικές μας δυνάμεις βρίσκονται πάντοτε σε κατάσταση ετοιμότητας μάχης», είπε ο Πούτιν σε σύντομη ομιλία του, εν μέσω χιονοθύελλας...