Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Στους Πράσινους εντάχθηκε ο Πέτρος Κόκκαλης

 

Πέτρος Κόκκαλης


Oευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης, εντάχθηκε στην πολιτική ομάδα των Πρασίνων, η οποία τον καλωσόρισε ανακοινώνοντας το εξής: «Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του για να οικοδομήσουμε μια πιο πράσινη και ισχυρή Ελλάδα μέσα σε μια Ευρώπη που βάζει τους ανθρώπους και την κοινωνική δικαιοσύνη στο επίκεντρο».

Ο ανεξάρτητος μέχρι σήμερα πολιτικός ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τον περασμένο Νοέμβριο μετά το ρήγμα στο κόμμα και την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία.

Ο ίδιος δήλωνε τότε πως έκλεινε ένας κύκλος υποστηρίζοντας ότι τα επόμενα βήματά του θα είναι μια υπόθεση συλλογική.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Γιάννης Ραγκούσης, τάχθηκαν υπέρ της «μετακόμισης» του κόμματος στην ευρω-ομάδα των Σοσιαλδημοκρατών.

Η πρόταση επέτεινε τη σύγχυση και τον διχασμό εντός της Κουμουνδούρου, αφού ο κ. Κασσελάκης δήλωνε εδώ και καιρό πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει στην ευρω-ομάδα της Αριστεράς (Βλ. «Η πρόταση για τους Ευρωσοσιαλιστές και η κρίση ταυτότητας»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μ.Νετανιάχου: «Η κατάληψη του περάσματος της Ράφα ήταν σημαντική για την εξάλειψη της Χαμάς – Θα συνεχίσουμε μέχρι τη νίκη» «Αντικαταστήσαμε τις σημαίες της Χαμάς με ισραηλινές σημαίες» 07.05.2024 | 19:00

  Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ισχυρίζεται ότι η κατάληψη της πλευράς της Γάζας στο πέρασμα της Ράφα ήταν ένα «σημαντικό β...