Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Αυστηρό μήνυμα του Πούτιν στο ΝΑΤΟ στα ελληνικά: Οι συνέπειες θα είναι τραγικές Η ανάρτηση-προειδοποίηση της ρωσικής πρεσβείας με τα λόγια του Βλαντιμίρ Πούτιν.

 Αυστηρό μήνυμα προς το ΝΑΤΟ έστειλε ο Βλαντιμίρ Πούτιν μέσω της ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, η πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα σημείωσε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Χ (πρώην Twitter):«Η Δύση χωρίς καμία ντροπή δηλώνει ότι η Ρωσία δήθεν σκοπεύει να επιτεθεί στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα οι ίδιοι οι δυτικοί επιλέγουν τους στόχους για να χτυπήσουν το έδαφός μας. Γίνεται λόγος για το ενδεχόμενο αποστολής των στρατιωτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία».

Παράλληλα, η ρωσική πρεσβεία επισυνάπτει μία εικόνα που δείχνει τον Πούτιν και το αυστηρό μήνυμά του«Θυμόμαστε τη μοίρα εκείνων που κάποτε έστειλαν τα στρατεύματά τους στη χώρα μας. Αλλά τώρα οι συνέπειες για τους πιθανούς επεμβαίνοντες θα είναι πολύ πιο τραγικές».

putin_presveia_d8e16.jpg

Νωρίτερα, δημοσίευμα του του διεθνούς δικτύου Newsweek ανέφερε ότι η Ελλάδα ετοιμάζεται να προβεί στην αποστολή 32 μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην Ουκρανία.

Υπενθυμίζεται πως σε πρόσφατες δηλώσεις του ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε το μεγαλύτερο πρόγραμμα μεταρρύθμισης της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την πώληση μαχητικών F-16 Block 30 και Mirage 2000, υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα διαθέτει πάρα πολλούς τύπους μαχητικών αεροσκαφών, κάτι που δεν μπορεί να συνεχιστεί, μια και αυτό συνιστά μεγάλη οικονομική επιβάρυνση.

ΥΕΘΑ: Κανένα ζήτημα μεταφοράς ελληνικών F-16 στην Ουκρανία

Με αφορμή το εν λόγω δημοσίευμα σχετικά με τα ελληνικά F-16, πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ανέφεραν το απόγευμα της Τρίτης (9/4) ότι ουδέν ζήτημα μεταφοράς ελληνικών F-16 στην Ουκρανία υπάρχει.

«Όλα τα άλλα αποτελούν ακατάσχετη σεναριολογία», σχολίαζαν περαιτέρω οι ίδιες πηγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κατακραυγή για τις σεξιστικές δηλώσεις Βαρτζόπουλου που επιμένει.

  ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI ..  UPD  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ   29.04.24 21:52 efsyn.gr Α+ Α- Facebook Twitter E-mail Copy link Print Κατηγορεί όσου...