Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Στο «πάγο» οι σχέσεις Μητσοτάκη - Μακρόν

 

Στο «πάγο» οι σχέσεις Μητσοτάκη - Μακρόν

Οι αγκαλιές και τα φιλιά αποτελούν μάλλον παρελθόν στις σχέσεις ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Εμανουέλ Μακρόν.
    

11:44 - 09/04/2024

Από τις αγκαλιές, τα φιλιά και τις φωτογραφίες, στον… «πάγο» φαίνεται πως έχουν μπει οι σχέσεις ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Εμανουέλ Μακρόν. Αυτό ακούγεται εδώ και καιρό στα πολιτικά «πηγαδάκια» εντός και εκτός Βουλής και μάλλον είναι αλήθεια, αν λάβουμε υπόψη το «όχι» του Γάλλου προέδρου στην πρόταση να δώσει το «παρών» στην έναρξη της τελετής αφής της Φλόγας από την Ολυμπία στο Παρίσι, όπου θα πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Λίγο τα εξοπλιστικά από τις ΗΠΑ, λίγο το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα, το οποίο υποκινήθηκε από την ΚΟ του Γάλλου προέδρου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έχει ρίξει τις σχέσεις των δύο πλευρών σε… πολικές θερμοκρασίες.Τώρα, αυτά που υποστήριξε η πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα, Λοράνς Αουέρ, ότι οι ελληνογαλλικές σχέσεις παραμένουν άριστες και πως εκείνες τις ημέρες ο κ. Μακρόν έχει πολύ σημαντικές υποχρεώσεις, τα βάζουμε στην άκρη.

Εξάλλου, η θέση της είναι τέτοια που δεν μπορεί να πει και κάτι διαφορετικό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (16 Μαΐου)

  Newsroom   Πέμπτη, 16 Μαϊος 2024 06:30 Ο Τύπος σήμερα ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ / EUROKINISSI Διαβάστε  εδώ   τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Δ...