Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ένα χρόνο από την δημιουργία του συλλόγου μας και τέσσερις μήνες από την απόφαση της Γενικής συνέλευσης τον Μάρτιο του 2024, για τη λειτουργία ενός νόμιμου ειδικού ραδιοδικτύου που θα καλύπτει τις ανάγκες των μελών μας, μέχρις ότου νομοθετηθεί από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης το Ελληνικό GMRS, έγινε πραγματικότητα!
Είμαστε στον “αέρα”! και μάλιστα με πολύ καλύτερες συνθήκες, από ότι προσδοκούσαμε…
Ξεκινήσαμε για μία ή δυο συχνότητες το πολύ, πήραμε πέντε συχνότητες simplex και δύο για τον πρώτο επαναλήπτη μας στον Υμηττό! σύνολο επτά συχνότητες! Και στα CB στους 27 ΜΗΖ θα θυμάστε, έτσι ξεκινήσαμε, σαν ειδικό ραδιοδίκτυο με 6 συχνότητες, και μηνιαία καταβολή τελών στον ΟΤΕ, τώρα πήγαμε πολύ καλύτερα!
Καλό ξεκίνημα λοιπόν και σιδεροκέφαλοι!
Θέλω να ευχαριστήσω το ιδρυτικά μέλη του συλλόγου, γιατί πίστεψαν στην ιδέα του Ελληνικού GMRS και δημιούργησαν το σύλλογό μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω σε όλα τα μέλη του συλλόγου, γιατί με την καταβολή της συνδρομής τους, κάλυψαν το κόστος δημιουργίας και λειτουργίας του συλλόγου μας.
Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ 2024, ΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ μας.
Και τώρα θέλει δουλειά και οργάνωση..
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, γιατί πρέπει να οργανωθούμε…
Με νεότερη ανάρτηση θα σας ενημερώσω για τα φλέγοντα θέματα, ποιες συχνότητες θα χρησιμοποιήσουμε, ποιους υποτόνους, πως θα πάρετε τις άδειες χρήσης κλπ. Καταλαβαίνετε και εγώ μόλις τώρα πήρα την άδεια και ακόμη δεν το έχω εμπεδώσει. όμως ήθελα να σας ενημερώσω, γιατί όλοι μας, περιμέναμε μήνες για να πάρουμε την πολυπόθητη άδεια και τις συχνότητες. Θεωρώ ότι άξιζε να το μάθετε το δυνατόν συντομότερα..
Σύντομα θα επανέλθω με τα ζητήματα ουσίας!
Με βαθιά εκτίμηση για όλους σας εκλεκτοί μου συνάδελφοι.
Μάκης Μανωλάτος
SWT1 / 18 GRS 100