Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν πρόκειται να ξεκινήσει συζήτηση για την ελάφρυνση του ελληνικού δημόσιου χρέους πριν από το 2018, ξεκαθάρισε στο CNN Greece και τονΠαντελή Βαλασόπουλο, η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Φον Τισενχάουζεν.

Διαβάστε επίσης

Το CNN Greece ζήτησε από την κ. Τισενχάουζεν να απαντήσει σε δημοσιεύματα που έλεγαν ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός ζητάει να ξεκινήσει η συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους μέσα στους επόμενους μήνες. Η εκπρόσωπος του κ. Σόιμπλε διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει τέτοιο αίτημα αυτό τον καιρό και εξήγησε πως στο θέμα της ελάφρυνσης του χρέους δεν έχει αλλάξει κάτι.
Η συζήτηση για μία βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη ελάφρυνση του χρέους θα ξεκινήσει το νωρίτερο το 2018, όταν το σημερινό πρόγραμμα βοήθειας κλείσει με επιτυχία, είπε η ίδια.
Η συμφωνία στις 24 Μαΐου στο Eurogroup είναι η βάση για το τρίτο πακέτο βοήθειας που αποφασίστηκε για την Ελλάδα το προηγούμενο καλοκαίρι, πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κυρ. Μητσοτάκης: Μαχόμαστε τον ακροδεξιό φασισμό στην πράξη, όχι στα λόγια - Ψήφος ευθύνης και προόδου στις ευρωεκλογές

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Κυριακή 28 Απριλίου 2024, 10:45:34 /   Τελευταία Ενημέρωση: 10:49   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Την τελευταία του εβδομαδιαία επισκόπηση π...