Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Άστατος καιρός το τριήμερο

vroxi-fthinoporo-630.jpg

Φθινοπωρινή βροχήΦθινόπωρο | EUROKINISSI / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
Βροχές έως και την Κυριακή, κυρίως στη δυτική Ελλάδα, και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Πρόσκαιρες μπόρες ή ισχυρές καταιγίδες στα ηπειρωτικά.
Βορειοανατολικοί άνεμοι στα βόρεια 4 με 6 Μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ.

Παρασκευή

Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές μέχρι το απόγευμα στη δυτική Ελλάδα, στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και πιθανώς στη Θεσσαλία.
Άνεμοι: στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σάββατο

Καιρός: σε Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική και κεντρική Στερεά, Θεσσαλία, δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις αυξημένες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη το μεσημέρι το μεσημέρι και το απόγευμα, όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

Κυριακή

Καιρός: σε Ιόνιο, Ήπειρο, Στερεά, Θεσσαλία, δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές κυρίως το απόγευμα. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη το μεσημέρι το μεσημέρι και το απόγευμα, όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί και στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα στο βόρειο Αιγαίο.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Περικύκλωση των Ουκρανών και στο Τορέτσκ – Οι Ρώσοι κατέλαβαν τα κέντρα διοίκησης της πόλης «Εξαρθρώθηκε η ουκρανική άμυνα και οι δυνάμεις τους βρίσκονται σε αποσύνθεση» λένε οι Ρώσοι

  Τα στρατεύματα της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατέλαβαν τις τελευταίες ώρες όλα τα διοικητικά κτίρια του Τορέτσκ στο κέντρο της πόλης και έχουν...