Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Γερμανική αστυνομία: Αποτράπηκε σχέδιο επίθεσης, δύο συλλήψεις

Σχέδιο για χτύπημα στο Ντούισμπουργκ

Γερμανική αστυνομία: Αποτράπηκε σχέδιο επίθεσης, δύο συλλήψεις

Γερμανική αστυνομία: Αποτράπηκε σχέδιο επίθεσης, δύο συλλήψεις
H αγορά στην Μπράιτσαιϊντπλατς του Βερολίνου ξανά ανοικτή μετά την επίθεση: Η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
  • 2
Αννόβερο
Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας στη Γερμανίας, συνέλαβαν δύο υπόπτους για το σχεδιασμό επίθεσης σε εμπορικό κέντρο της πόλης Ομπερχάουζεν (στα δυτικά της χώρας).

Οι ύποπτοι είναι δύο αδέλφια ηλικίας 28 και 31 ετών, που έχουν γεννηθεί στο Κοσσυφοπέδιο, ενώ συνελήφθησαν στην πόλη Ντούισμπουργκ, μετά την αξιολόγηση πληροφοριών από πηγές ασφάλειας, ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Δεν διευκρινίστηκε εάν υπάρχει κάποια σχέση με τις συλλήψεις αυτές και την επίθεση στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, με συνέπεια το θάνατο 12 ανθρώπων.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον Τυνήσιο Ανίς Αμρί, τα αποτυπώματα του οποίου βρέθηκαν στο εσωτερικό της νταλίκας.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Πιθανότατα ο πλανήτης K2-18b είναι κατοικήσιμος! – Διαθέτει όλες τις ενδείξεις ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή σε αυτόν! Έχει όγκο 8,6 φορές μεγαλύτερο από τον όγκο της Γης 28.04.2024 | 20:00

  Ο πλανήτης K2-18b φαίνεται ότι διαθέτει… ζωή! Οι πρώτες ενδείξεις ζωής στον εξωηλιακό πλανήτη ήταν το 2019, όταν τα εργαστήρια της NASA εί...