Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Η ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ «ΘΑΥΜΑ» ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ…ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, (βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους

Η ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ «ΘΑΥΜΑ» ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ…ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, (βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους)

     5/5 (1)
ksethwriazei-to-oikonomiko-thauma-sti-germania-w_lΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια πραγματικά καταπληκτική δουλειά από το «Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο», ΕΠΑΜ, για την Γερμανία που σήμερα κατέχει με βάναυσο τρόπο την χώρα μας, καταστρέφει την οικονομία μας, εξοντώνει τον ελληνικό λαό και οδηγεί την Ευρώπη σε ολοκληρωτική κατάρρευση.
Η μεγάλη απάτη της ιστορίας που έπλεξε το εγκώμιο στο δήθεν γερμανικό θαύμα, στους δήθεν εργατικούς και αξιόπιστους Γερμανούς και έφερε σήμερα αυτή την γερμανοκρατούμενη Ευρώπη, ξετυλίγεται με τον πιο αξιόπιστο τρόπο από ένα Γερμανο ερευνητή, τον Christoph Weber που αξίζει συγχαρητήρια για το έργο του, (ας ξεστραβωθούν οι εδώ ευρωλιγούρηδες και… γερμανοτσολιάδες). Πολλά από αυτά που αναφέρονται μας θυμίζουν την δική μας πικρή εμπειρία.
Ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ του γερμανικού τηλεοπτικού καναλιού 1, που ξετυλίγει την ιστορική άπατη και που αξίζει να το δούμε για ανοίξουμε τα μάτια μας και να καταλάβουμε τι μας γίνεται και πως δεν πάει άλλο.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Σαρλ Μισέλ: Αν θέλει ειρήνη, η Ευρώπη πρέπει να ετοιμασθεί για

  Σαρλ Μισέλ: Αν θέλει ειρήνη, η Ευρώπη πρέπει να ετοιμασθεί για πόλεμο Η Ευρώπη οφείλει να ενισχύσει τις αμυντικές της ικανότητες απέναντι ...