Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Θρίλερ με την εξαφάνιση του πρέσβη της Ελλάδας στην Βραζιλία Αγωνία για τον Έλληνα πρέσβη στην Βραζιλία. Έχουν χαθεί τα ίχνη του εδώ και τρεις ημέρες, σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ.


Θρίλερ με την εξαφάνιση του πρέσβη της Ελλάδας στην Βραζιλία

Αγωνία για τον Έλληνα πρέσβη στην Βραζιλία. Έχουν χαθεί τα ίχνη του εδώ και τρεις ημέρες, σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ.
Τα ίχνη του πρέσβη της Ελλάδας στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη, αναζητούν οι αστυνομικές αρχές σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο Τύπο.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ο πρεσβευτής της Ελλάδας εξαφανίστηκε πριν από τρεις ημέρες και την υπόθεση διερευνά η υπηρεσία ανθρωποκτονιών του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ο 59χρονος Κυριάκος Αμοιρίδης διετέλεσε πρόξενος στο Ρίο από το 2001 ως το 2004, ενώ υπηρετεί πρέσβης στη Βραζιλία από τον Ιανουάριο του 2015.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, την εξαφάνισή του Έλληνα πρέσβη επιβεβαίωσε η βραζιλιάνικη αστυνομία. Μάλιστα, πηγή προσκείμενη στην ελληνική πρεσβεία μιλώντας στην εφημερίδα Folha, ανέφερε ότι η πρεσβεία ενημέρωσε την αστυνομία και το υπουργείο της Βραζιλίας, καθώς και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Αξιωματούχος ανέφερε πως επικοινώνησε μέσω γραπτών μηνυμάτων με τον πρέσβη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, επισημαίνοντας πως «δεν ήταν βέβαιος ότι ήταν ο ίδιος που απαντούσε στα μηνύματα». 
 
Κανένα σχόλιο δεν έχουν κάνει σχετικά με την υπόθεση η ελληνική πρεσβεία στη Μπραζίλια, καθώς και το ελληνικό προξενείο στο Ρίο.


Κυριάκος Αμοιρίδης - Έλληνας Πρέσβης - Βραζιλία - αγνοείται
  • 6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Πιθανότατα ο πλανήτης K2-18b είναι κατοικήσιμος! – Διαθέτει όλες τις ενδείξεις ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή σε αυτόν! Έχει όγκο 8,6 φορές μεγαλύτερο από τον όγκο της Γης 28.04.2024 | 20:00

  Ο πλανήτης K2-18b φαίνεται ότι διαθέτει… ζωή! Οι πρώτες ενδείξεις ζωής στον εξωηλιακό πλανήτη ήταν το 2019, όταν τα εργαστήρια της NASA εί...