Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΛΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Κωνσταντινούπολη: Πυροβολισμοί σε εστιατόριο στο Φατίχ Μπαλάτ - Τουλάχιστον 3 τραυματίες (φωτό) (upd)

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΠΑΛΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
Translate this page: EN FR DE ES RU AR
Δυο άντρες που οδηγούσαν λευκό αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ σε εστιατόριο στην οδό Hisaraltı στο Fatih Balat της Κωνσταντινούπολης.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, απομακρύνεται το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας, καθώς η αστυνομία κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Ένας ακόμα άνδρας, ο οποίος εργάζεται στο πανεπιστήμιο Καντίς Χας, που βρίσκεται κοντά, τραυματίστηκε κατά λάθος. Τόσο ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου όσο και ο άλλους τραυματίας, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο δραστών και ενδεχομένως του ή των συνεργατών τους.

Στην ίδια περιοχή, στην ευρωπαϊκή πλευρά του Βοσπόρου, βρίσκεται σε απόσταση 10 χιλιομέτρων το κλαμπ Ρέινα, όπου ένας τζιχαντιστής, ο οποίος ακόμα αναζητείται, σκότωσε 39 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 69, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Εύβοια: Απόκοσμη εικόνα στον Δύστο από την ξηρασία

  Εύβοια: Απόκοσμη εικόνα στον Δύστο από την ξηρασία Η λίμνη Δύστος που βρίσκεται νοτιοανατολικά του Αλιβερίου, αποτελεί έναν επίγειο παρ...