Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Έκλεισε η διαρροή γκαζιού στην Εθν. Παλαιοκαστρίτσας, αναμένεται πραγματογνώμονας στο σημείο

Έκλεισε η διαρροή γκαζιού στην Εθν. Παλαιοκαστρίτσας, αναμένεται πραγματογνώμονας στο σημείο

peripoliko-2

Corfupost.gr - Η Κέρκυρα με μια ματιά
Νεότερη ενημέρωση 23:00
Έκλεισε η διαρροή υγραερίου που σημειώθηκε νωρίς το βράδυ στις εγκαταστάσεις που υπάρχουν στην περιοχή των Γουβιών, παρόλα αυτά όμως, η κυκλοφορία των οχημάτων εξακολουθεί να απαγορεύεται από την αστυνομία.
Σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή, υπήρξε όντος διαρροή γκαζιού, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ενώ με εισαγγελική εντολή, ορίστηκε πραγματογνώμονας προκειμένου να ελεγχθεί ο χώρος ενώ σε περίπτωση που διαπιστωθεί η ύπαρξη υγραερίου στην ατμόσφαιρα ή προβληματική συντήρηση των εγκαταστάσεων, τότε θα κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος των υπευθύνων.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, η ατμόσφαιρα έχει καθαρίσει σημαντικά και έτσι μέσα στα επόμενα λεπτά αναμένεται να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία η Εθν. Παλαιοκαστρίτσας.

Κλειστή η Εθ. Παλαιοκαστρίτσας για προληπτικούς λόγους λόγω διαρροής γκαζιού

Κλειστή η Εθνική Παλαιοκαστρίτσας αυτή την ώρα στο ύψος των εγκαταστάσεων υγρών καυσίμων στα Γουβιά λόγω διαρροής υγραερίου.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν γύρω στις 10το βράδυ την αστυνομία για έντονη μυρωδιά γκαζιού από τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν στην περιοχή.
Αμέσως έφτασαν στο σημείο δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής οι οποίοι και απέκλεισαν την περιοχή για προληπτικούς λόγους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τις εγκαταστάσεις ιδιωτικής εταιρίας η οποία έχει πωληθεί. Παράλληλα όμως, στις εγκαταστάσεις είχε απομείνει λίγο υγραέριο το οποίο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο διέρρευσε στην ατμόσφαιρα και γι’ αυτό το λόγο κλήθηκε η αστυνομία και η πυροσβεστική.
Στο σημείο βρίσκεται και η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας η οποία επιβλέπει την επιχείρηση. Παράλληλα, αναζητείται τεχνικός αυτήν τη στιγμή για να επιθεωρήσει το σημείο.
Για ότι νεώτερο θα υπάρξει ενημέρωση από το Corfupost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μέση Ανατολή: Ισραηλινό σφυροκόπημα στη Βηρυτό, εν αναμονή των αντιποίνων στο Ιράν

Εκρήξεις στα νότια προάστια της λιβανικής πρωτεύουσας - Βομβαρδισμός ισλαμικού τεμένους στη Γάζα με 21 νεκρούς ...