Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

H επίθεση στο Ρέινα είναι η απάντηση της CIA στον Ερντογάν tourkikanea.gr.

O ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ CIA !

H επίθεση στο Ρέινα είναι η απάντηση της CIA στον Ερντογάν tourkikanea.gr. 
Ο Χασάν Οκτάι – πρόεδρος του Κέντρου Στρατηγικών Ερευνών Καυκάσου (KAFKASSAM), υποστήριξε ότι η ένοπλη επίθεση που έγινε στους εορτασμούς για την πρωτοχρονιά στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα στο Ορτάκιοϊ της Κωνσταντινούπολης και στην οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 39 άτομα, ¨είναι η απάντηση της CIA στον Ερντογάν¨.
Ο Τούρκος ακαδημαϊκός υπενθύμισε πως ο Ερντογάν είχε κατηγορήσει την Ουάσιγκτον για το θέμα της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS και μιλώντας στο Sputnik χρησιμοποίησε τις εξής φράσεις: Ο κ. Ερντογάν τις προάλλες  κατηγόρησε την Ουάσιγκτον για το θέμα της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS. Μετά από εκείνες τις δηλώσεις, δεν άργησε η απάντηση της CIA προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ μέχρι τις 201/ θα πράξει τέτοια γεγονότα και εάν δεν αποσπάσει το αποτέλεσμα που επιθυμεί, θα βάλει να βλάψουν και τον νέο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Ο κόσμος οδηγείται ταχέως στο χάος. Αυτοί οι οποίοι στο πρόσωπο του Ερντογάν στοχεύουν την Τουρκία, δεν θα μπορέσουν να πετύχουν. Με την επίθεση στην Καισάρεια επιδιώχθηκε να ξεσπάσει πόλεμος Τούρκων-Κούρδων αλλά δεν έγινε δυνατό.  Θα γινόταν απόπειρες δολοφονίας των μελών του HDP αλλά η κυβέρνηση πήρε προληπτικά μέτρα. Τώρα πραγματοποίησαν την επίθεση στο Ρέινα ώστε οι λαϊκές. φιλελεύθερες, αριστερές και δυτικόφρονες ομάδες να ενωθούν με άξονα το μίσος κατά του Ερντογάν. Ταυτόχρονα απάντησαν έτσι και στον Ερντογάν.¨
ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΣΥΡΙΑ
Ο Οκτάι ανέφερε πως ο βασικός στόχος των τρομοκρατικών πράξεων είναι να μετατραπεί η Τουρκία σε Συρία και συνέχισε λέγοντας: Στοχεύουν στο να κάνουν τον Ερντογάν να κάνει αλλεπάλληλα λάθη, να εκμηδενίσουν ην διεθνή του επιτυχία και να τον κάνουν ρεζίλι. Η δράση στην Καισάρεια ήταν σημάδι έναρξης μιας νέας εποχής.  Πλέον η αντίληψη ασφαλείας στην Τουρκία άλλαξε. Θα αυξήσουν τις δραστηριότητες τους αυτοί οι οποίοι θέλουν να οδηγήσουν την Τουρκία σε έναν εμφύλιο. Τις δραστηριότητες τους αυτές θα προσπαθούν να τις καλύπτουν  μέσω έχθρας ή αντίθεσης κατά του Ερντογάν. Εμείς γνωρίζουμε πως η έχθρα κατά του Ερντογάν είναι μια μάσκα και ότι ο βασικός τους σκοπός είναι η αναμέτρηση με την Τουρκία. Αυτή η αντίθεση κατά του Ερντογάν που αρχικά υπάρχει στην Ευρώπη αλλά και σε όλο τον κόσμο, θα αυξηθεί έτι περισσότερο. Επιθυμούν να υποβιβάσουν τον Ερντογάν στο επίπεδο του Σύριου ηγέτη Μπασάρ Άσαντ και των ανατραπέντων Μουαμάρ Καντάφι και Σαντάμ Χουσεΐν. Έτσι επιδιώκουν διαμέσου του Ερντογάν να αναμετρηθούν με την Τουρκία.  Με αυτό τον στόχο θα αυξηθούν δράσεις όχι δολοφονίας του Ερντογάν, αλλά δράσεις που θα ενδυναμώνουν την αντίθεση σε αυτόν.
http://www.yeniakit.com.tr/haber/reina-saldirisi-ciain-erdogana-cevabidir-252218.html
1/1/2016
Σχ : Το συμπέρασμα που αβίαστα βγαίνει από το κείμενο της φιλοκυβερνητικής Γενί Ακίτ είναι το εξής: Όποιος εναντιώνεται στον Ερντογάν , εναντιώνεται στην Τουρκία ! Τουρκία= Ερντογάν και Ερντογάν=Τουρκία !
Είναι εντυπωσιακός επίσης ο αντιαμερικανισμός που βγαίνει από μια τόσο μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα της συμπολίτευσης.
ΠΗΓΗtourkikanea.gr. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Πούτιν τραβάει νέα κόκκινη γραμμή-«Θα ξεκινήσω πυρηνικό πόλεμο κατά ΗΠΑ και Ουκρανίας αν...»

  Οι Δυτικοί θεωρούν «μπλόφες» τις νέες προειδοποιήσεις του Ρώσου προέδρου, όμως η Μόσχα μάλλον σοβαρολογεί... ΟΡώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πού...