Με προσωπικές αναφορές και καυγάδες συνεχίζεται στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί του Πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν μετά τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ζήτησε τον λόγο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος - αίτημα το οποίο δεν έγινε δεκτό από τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση προκαλώντας την έκρηξη του κ. Τσακαλώτου. 
"Απαράδεκτο, αυτό που κάνετε είναι απαράδεκτο" φώναζε από τα ορεινά της αίθουσας ο υπουργός Οικονομικών, ενώ την ίδια ώρα ο Αλέξης Τσίπρας παρακολουθούσε με αμηχανία τον καυγά μεταξύ των δύο στενών συνεργατών του στο κόμμα, τον κ. Τσακαλώτο και το Νίκο Βούτση. 
Η ένταση συνεχίστηκε αργότερα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ξυδάκη να ζητάει επί προσωπικού τον λόγο για αναφορές του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και όταν ο ΠτΒ του τον έδωσε ξεκίνησε λέγοντας "θέλω να κάνω μια υπόδειξη στον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για να καταλάβει τι είναι προπαγάνδα και να μην αυτοτρολλάρεστει". Και στην συνέχεια ο κ. Ξυδάκης υπέδειξε στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να δει την ταινία των Μόντι Πάιθονς "Η ζωή του Μπράιαν" και να διαβάσει τι έλεγε ο Αμερικανός Πολ Πόρτερ "για την παρασιτική ελίτ". 
Εν τω μεταξύ ο Νίκος Βούτσης κάλεσε στο βήμα της Βουλής τον υπουργό των Οικονομικών (ο οποίος τον είχε ζητήσει νωρίτερα) αλλά ο κ. Τσακαλώτος δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται.
Όμως τον λόγο ζήτησε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Μητσοτάκης στον οποίο με αυστηρό ύφος ο Νίκος Βούτσης έκανε υποδείξεις λέγοντάς του ότι αυτός είναι υπεύθυνος για την διαδικασία προκαλώντας ένα νέο κύκλο έντασης στην αίθουσα. 
Μαρία Νταλιάνη