Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Bόμβες από τον Σέρβο ΥΠΑΜ: Ξεκίνησε η δημιουργία της «Μ. Αλβανίας»

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018

Bόμβες από τον Σέρβο ΥΠΑΜ: Ξεκίνησε η δημιουργία της «Μ. Αλβανίας»

«Μήνυμα» απέστειλε ο Σέρβος υπουργός άμυνας σε όλες τιςπρωτεύουσες των χωρών των Βαλκανίων, για αυτό που έρχεται με «ταχύτητα» και αφορά έναν Γ’ Βαλκανικό πόλεμο τον οποίο σιγοντάρουν πολλοί πάρα πολλοί τελικά. Οι Αλβανοί έχουν ξεκινήσει την δημιουργία της αποκαλούμενης «Μεγάλης Αλβανίας» και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται συνεχώς από πολλές και κυρίως διαφορετικές πηγές. 
Ο κίνδυνος φτάνει μέχρι τα Βόρεια ελληνικά σύνορα.

«Δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ της Αλβανίας, πΓΔΜ, Μαυροβούνιο και της περιοχή που γνωρίζουμε ως KiM. Ως εκ τούτου, η διαδικασία της δημιουργίας μιας Μεγάλης Αλβανίας πρέπει να σταματήσει οπωσδήποτε», δήλωσε ο Σέρβος υπουργός άμυνας Αλεξάνταρ Βουλίν σήμερα ρίχνοντας νέα «βόμβα» για όλα τα Βαλκάνια.

Ενώ ο ίδιος τόνισε ότι οι Αλβανοί είναι έτοιμοι να «βάλλουν «φωτιά» σε ολόκληρη την περιοχή .

Ο Σέρβος υπουργός Άμυνας δήλωσε σήμερα ότι όχι μόνο δεν υπάρχει προσπάθεια να επιλυθεί το ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου, αλλά και ότι δεν υπάρχει διαρκής ειρήνη και σταθερότητα στα Βαλκάνια, χωρίς απόφαση στο σερβικό εθνικό ζήτημα.

Ο Vulin είπε σε μια ομιλία του στην εκπομπή , ότι « οι πολιτικές πτυχές και η ασφάλεια και προστασία του προβλήματος του Κοσσυφοπεδίου», δεν πραγματοποιείται στο πλαίσιο του διαλόγου για το Κοσσυφοπέδιο, και τόνισε ότι η επίλυση του ζητήματος του Κοσσυφοπεδίου δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς επίλυση του εθνικού προβλήματος των Σέρβων στα Βαλκάνια.»

«Μετά από δύο αιώνες συνεχούς, άγριων πολέμων ο σερβικός λαός δεν έχει λύσει το εθνικό του θέμα. Ο εμφύλιος πόλεμος που ξέσπασε στη Γιουγκοσλαβία άφησε το σερβικό λαό διαιρεμένο σε χώρες ή χώρες που θεωρούνται ασταθείς», δήλωσε ο Vulin.

Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα ενώ η αμερικανική δύναμη (MNBG-E), που έχει την έδρα της στο στρατόπεδο Boondsteel στο Ferizajτου Κοσσυφοπεδίου, εκπαιδεύει εντατικά Αλβανούς Κοσοβάρους στρατιώτες της δύναμης ασφαλείας του Κοσσυφοπεδίου, μετά τις πληροφορίες για εμφάνιση σερβικών παραστρατιωτικών ομάδων στο Βόρειο Κοσσυφοπέδιο.

Από τις 30 Ιανουαρίου 2018, οι Αμερικανοί στρατιώτες της Task Force Med εκπαίδευσαν τα στρατεύματα των αλβανικών δυνάμεων KSF σε ειδικές επιχειρήσεις εντοπισμού και εξουδετέρωσης «ανταρτών».

Πρόκειται για μια εκπαίδευση «ειδικών δυνάμεων» για Αλβανούς στρατιώτες κατά των σερβικών δυνάμεων.

Υπενθυμίζουμε ότι όλα αυτά συμφωνούν απόλυτα με έκθεση της CIA , που αναφέρει ότι επίκειται αναβίωση της βαλκανικής συμμαχίας του 1912-13 , μέσα από εμπεριστατωμένη, αιτιολογημένη, λεπτομερή έκθεση του τμήματος «Βαλκανίων», για την υπό διαμόρφωση κατάσταση.

Η αναβίωση των «συμμάχων» των βαλκανικών πολέμων θα λάβει «σάρκα και οστά» από την Ελλάδα, την ΠΓΔΜ,την Σερβία και την Βουλγαρία. Πρόκειται για τα ίδια κράτη με μια μικρή παραλλαγή την ΠΓΔΜ λόγω διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας, που πολέμησαν σε δύο βαλκανικούς πολέμους ενάντια στην Οθωμανική αυτοκρατορία.

Σε αυτήν την έκθεση αναφέρεται ειδικά για την Ελλάδα και την κόντρα της με την ΠΓΔΜ σχετικά με την ονομασία , ότι η κοινή ορθόδοξη θρησκεία θα «συγκολλήσει» τα απαραίτητα «κομμάτια» από τις δύο χώρες, παραβλέποντας έστω και για λίγο την σοβαρή διαφωνία μπροστά στον κοινό κίνδυνο που ονομάζεται «Μεγάλη Αλβανία», από την οποία κινδυνεύουν όλοι.

Η ορθόδοξη θρησκεία αποτελεί λοιπόν την «συγκολλητική κόλλα» που ενώνει λαούς ολόκληρους για την αντιμετώπιση του κοινού κινδύνου.

Σερβία, Ελλάδα, Βουλγαρία, πΓΔΜ θα αναβιώσουν το «Ορθόδοξο τόξο», κατά του σχεδίου των ΗΠΑ και της Τουρκίας που αφορά την δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας», που περιλαμβάνει εδαφικά κομμάτια της ΠΓΔΜ (Δυτικό τμήμα) , της Ελλάδος( Ήπειρος). του Μαυροβουνίου, του Κοσόβου και της νότιας Σερβίας ( Πρέσεβο).

Ειδικοί αναλυτές αναφέρουν ότι , εφόσον οι ΗΠΑ συνεχίσουν ( που συνεχίζουν) την πολιτική της πλήρους στήριξης προς τους Αλβανούς, και η ΕΕ ( Γερμανία) εξακολουθεί να «σιωπά» σχετικά με το σχέδιο της δημιουργίας της αποκαλούμενης « Μεγάλης Αλβανίας», αυτό θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην αναβίωση της ορθόδοξης ένωσης μεταξύ της Σερβίας, της Ελλάδας, της Βουλγαρίας και της ΠΓΔΜ , καθώς και σε έναν τρίτο βαλκανικό πόλεμο.!!!!

Σύμφωνα με την έκθεση, η μαζική στήριξη της Ουάσινγκτον προς τους Αλβανούς θα κινητοποιήσει τις βαλκανικές χώρες να επιταχύνουν τις κινήσεις για να έρθουν πολύ πιο κοντά και προς την Ρωσία και, ως εκ τούτου απαιτείται μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση. Η Ρωσία με το Πατριαρχείο Μόσχας θεωρούν οι Αμερικανοί, ότι ασκούν μεγάλη επιρροή στην περιοχή των Βαλκανίων.

Σύμφωνα με αναλυτές , η δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια. «Αρωγός» σε αυτό το σενάριο είναι η Άγκυρα η οποία « σπονσονάρει» την εκάστοτε αλβανική κυβέρνηση και κοινωνία τόσο στο πολιτικό και στρατιωτικό τομέα , όσο και στο θρησκευτικό.

Η Άγκυρα επιδιώκει την δημιουργία ενός μουσουλμανικού άξονα με την συμμέτοχη της Αλβανίας, της Βοσνίας, του δυτικού μέρους της ΠΓΔΜ, μέρους του Μαυροβουνίου , με σκοπό να ξαναεπιστρέψει στα Βαλκάνια μετά από 100 χρόνια .

Αυτό ανέφερε η έκθεση της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) για την κατάσταση στην περιοχή, εδώ και ένα χρόνο..και αυτοί σίγουρα κάτι γνωρίζουν καλύτερα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

ΚΚΕ: Να παραπεμφθεί στις αρμόδιες Επιτροπές του Ευρωκοινοβουλίου η αναφορά για το έγκλημα των Τεμπών

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024, 20:17:50 /   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Παρέμβαση στη συζήτηση της Επιτροπής Αναφορών (PETI) του Ευρωκοινοβουλίο...