Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Αναφορές για πυροβολισμούς σε κολέγιο της Ουάσινγκτον Ίσως να πρόκειται για λάθος συναγερμό

Αναφορές για πυροβολισμούς σε κολέγιο της Ουάσινγκτον

Ίσως να πρόκειται για λάθος συναγερμό
Αναφορές για πυροβολισμούς σε κολέγιο της Ουάσινγκτον
Κοινή χρήση
εκτύπωση  





Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς λίγες μόνο ημέρες μετά τη Φλόριντα σε εκπαιδευτικό ίδρυμα των Ηνωμένων Πολιτειών, αναφέρει η Washington Post και άλλα Μέσα ενημέρωσης. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για πυροβολισμούς στο κολέγιο Highline Community College της πόλης Ντε Μοίν της Ουάσιγκτον, το οποίο έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία που προσπαθεί να απομακρύνει τον κόσμο.

Με ανακοίνωση του το πανεπιστήμιο αναφέρει ότι το κολέγιο έχει αποκλειστεί «αυτό δεν είναι άσκηση. Κλειστές πόρτες, κλειστά παράθυρα. Η αστυνομία βρίσκεται στο χώρο του κολεγίου. Μην έρθετε αν βρίσκεστε στο δρόμο».

Στο χώρο του κολεγίου έσπευσαν βαριά οπλισμένοι αστυνομικοί. Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει πληροφορίες για θύματα, ενώ η αστυνομία δεν έχει αποκλείει και την πιθανότητα για «λάθος συναγερμό».
Το πανεπιστήμιο, δύο ώρες μετά την αρχική του ενημέρωση, γνωστοποίησε ότι προληπτικά ακυρώνονται τα μαθήματα για σήμερα, Παρασκευή, ενώ συμβουλεύει μαθητές και εργαζόμενους να παραμείνουν κρυμμένοι εκεί που βρίσκονται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία του Κεντ «απομακρύνεται» το σενάριο των πυροβολισμών, όμως η περιοχή είναι ακόμα αποκλεισμένη για προληπτικούς λόγους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ισραήλ: Έφοδος της αστυνομίας στο γραφείο του Al Jazeera μετά το «μαύρο» από τον Νετανιάχου

  Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ Έφοδο σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ιερουσαλήμ το οποίο χρησιμοποιείτο από το  Al Jazeera  ως το ντε φάκτο γραφείο του, ...