Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Για κατασκοπεία εξετάζονται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

Για κατασκοπεία εξετάζονται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί
Για κατασκοπεία εξετάζονται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν σε τουρκικό έδαφος, όπως δήλωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Τουρκίας.

ί

«Δεν τέθηκε θέμα ανταλλαγής» είπε επίσης ο Μπεκίρ Μποστάγ, αναφερόμενος στους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που έφτασαν στη χώρα μας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα το 2016.
Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι η ένσταση στην απόφαση προφυλάκισης, που κατατέθηκε από τους δύο δικηγόρους των Ελλήνων στρατιωτικώνδεν έγινε δεκτή.
Έτσι, όπως όλα δείχνουν, παρατείνεται η κράτησή τους στις φυλακές της Αδριανούπολης μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση τους για την παράνομη είσοδό τους στην Τουρκία.
Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί τώρα είναι η κατάθεση του κατηγορητηρίου από την εισαγγελία, η αποδοχή ή η απόρριψη της από το δικαστήριο και στην συνέχεια ο ορισμός δικασίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ισραήλ: Οκτώ νεκροί από τρομοκρατική επίθεση ενόπλων στη Γιάφα – Αναφορές για άλλη τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχείο κοντά στο Τελ Αβίβ

  ΦΩΤΟ REUTERS Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυρά ενόπλων τρομοκρατών σήμερα (1/10/24) το απόγευμα στη Γιάφα, στα νότια του Τελ Αβίβ, σύμφωνα...