Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Τούρκος αντιπρόεδρος: Ποινική έρευνα για κατασκοπεία από τους Έλληνες στρατιωτικούς

Τούρκος αντιπρόεδρος: Ποινική έρευνα για κατασκοπεία από τους Έλληνες στρατιωτικούς
Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ, μιλώντας σε δημοσιογράφους αναφορικά με το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών το όποιο συζητήθηκε στο τουρκικό υπουργικό συμβούλιο.
Μετά το τέλος του συμβουλίου ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, και κυβερνητικός εκπρόσωπος , μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε  ότι δεν τέθηκε ποτέ θέμα ενδεχόμενης ανταλλαγής τους με κάποιον ή κάποιους από τους πραξικοπηματίες που συνελήφθησαν στην Ελλάδα.
Σημείωσε δε  ότι οι δύο στρατιώτες της Ελλάδας έχουν υποβληθεί σε ποινική έρευνα για στρατιωτική κατασκοπεία,προσθέτοντας ότι η σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών, με τους Τούρκους στρατιωτικούς που κατέφυγαν στην Ελλάδα, μετά την απόπειρα του πραξικοπήματος είναι δύο ξεχωριστά πράγματα και καμία κυβέρνηση δεν έχει υποβάλλει σχετικό αίτημα για ανταλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ισραήλ: Οκτώ νεκροί από τρομοκρατική επίθεση ενόπλων στη Γιάφα – Αναφορές για άλλη τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχείο κοντά στο Τελ Αβίβ

  ΦΩΤΟ REUTERS Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυρά ενόπλων τρομοκρατών σήμερα (1/10/24) το απόγευμα στη Γιάφα, στα νότια του Τελ Αβίβ, σύμφωνα...