Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Οπαδοί του Σώρρα στην Ευελπίδων, σε λίγο η απολογία του


Οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα στα δικαστήρια

Οπαδοί του Σώρρα στην Ευελπίδων, σε λίγο η απολογία του

© Φωτογραφία : SOOC/George Vitsaras
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Συγκέντρωση οπαδών του Σώρρα με ελληνικές σημαίες στην Ευελπίδων. Ο ιδρυτής της Ελληνων Συνέλευσις, κατηγορείται για σοβαρά κακουργήματα, όπως απάτη σε βάρος του δημοσίου.
Στον ανακριτή απολογείται σήμερα ο Αρτέμης Σώρρας. Έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων έχουν συγκεντρωθεί υποστηρικτές και οπαδοί του που κρατούν ελληνικές σημαίες.
Ο ιδρυτής της «Ελλήνων Συνέλευσις», που κρυβόταν εδώ και δεκαέξι μήνες, συνελήφθη το περασμένο Σάββατο. Μεταξύ των σοβαρών κακουργημάτων για τα οποία κατηγορείται, είναι εκείνα της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, απάτη σε βάρος του δημοσίου και τραπεζών και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Εκτός από τον ίδιο το Σώρρα διώκονται ακόμη επτά άτομα για την υπόθεση.
Συγκέντρωση οπαδώντου Αρτέμη Σώρρα στα δικαστήρια της Ευελπίδων
Συγκέντρωση οπαδών του Αρτέμη Σώρρα στα δικαστήρια της Ευελπίδων
Τη δίωξή του προκάλεσε η αναστάτωση που προκαλούσαν οπαδοί του που αρνούνταν να πληρώσουν τα χρέη τους σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία. Ο Σώρρας τους έλεγε να στέλνουν εξώδικα και υποσχόταν ότι θα τακτοποιήσει τα χρέη τους από τα 600 δισ. ευρώ που ισχυριζόταν ότι διέθετε. Τώρα διώκεται για τη μεγάλη ζημιά στο δημόσιο και τις τράπεζες από αυτές του τις πρακτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 30,2% η ΝΔ, πέμπτος (ξανά) ο ΣΥΡΙΖΑ - "Μάχη" Ανδρουλάκη-Διαμαντοπούλου, με τρίτο τον Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

  Λίγο πάνω από το "ψυχολογικό όριο" του 30% τοποθετεί την εκλογική επιρροή της Νέας Δημοκρατίας η νέα δημοσκόπηση της Metron A...