Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Η «κρύπτη», το ΚΕΕΛΠΝΟ και ο Άδωνις

Η «κρύπτη», το ΚΕΕΛΠΝΟ και ο Άδωνις

keelpno-documento.jpg

Χιλιάδες έγγραφα, τιμολόγια και αποδείξεις εντοπίστηκαν σε μυστική κρύπτη στο υπόγειο του ΚΕΕΛΠΝΟ - Τι απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης
Σε μία αποκάλυψη προέβη η εφημερίδα «Documento» αυτή την Κυριακή, δημοσιεύοντας ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ανακαλύφθηκε μυστική «κρύπτη» σε υπόγειο του ΚΕΕΛΠΝΟ, όπου εντοπίστηκαν χιλιάδες έγγραφα, τιμολόγια και αποδείξεις. Η αμήχανη απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη.
Ενόψει και της δημοσιοποίησης του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το ΚΕΕΛΠΝΟ τις επόμενες ημέρες, το Documento αναφέρει ότι οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης εντόπισαν την, Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, ένα μυστικό δωμάτιο στο δεύτερο υπόγειο του γκαράζ στο κτίριο του ΚΕΕΛΠΝΟ στο Μαρούσι.
Σε κάποιο σημείο, αυτό που φαινόταν για τοίχος δεν ήταν τοίχος, αλλά επιφάνεια που κάλυπτε μία κρυφή είσοδο σε δωμάτιο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, πίσω από την πόρτα που κάλυπτε η εν λόγω γυψοσανίδα αποκαλύφθηκε ένα κρυφό δωμάτιο με ντουλάπες γεμάτες έγγραφα από τη λειτουργία του ΚΕΕΛΠΝΟ. 
Η γενική επιθεωρήτρια δημόσιας διοίκησης έδωσε εντολή για κατάσχεση, αρχειοθέτηση και αξιολόγηση του υλικού που βρέθηκε σοτ δωμάτιο. 
Το Documento αναφέρει ότι η πληροφορία για την «κρύπτη» δόθηκε ανώνυμα μέσω τηλεφώνου από άτομο που εικάζεται ότι ανήκει στα στελέχη του κέντρου, ενώ δεν αποκλείεται να είναι κάποιος από τους ήδη υπόδικους και στοχεύει στο να ελαφρύνει τη θέση του.
Ανάμεσα στα ευρήματα, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, φέρονται να περιλαμβάνονται συμβάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, αποδείξεις, τιμολόγια και κινήσεις λογαριασμών, τα οποία αναμένεται να αξιολογηθούν στο επόμενο διάστημα. 
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας σχολίασε με τον δικό του τρόπο, μέσω Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Για το ζήτημα τοποθετήθηκε και ο Παύλος Πολάκης στο γνωστό του στυλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Πρώτος βομβαρδισμός του Ισραήλ στην καρδιά της Βηρυτού από την 8η Οκτωβρίου

  ΚΌΣΜΟΣ / Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, 05:54:24 / Τελευταία Ενημέρωση: 10:41 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ εξαπέλυσαν...