Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Συνεργασία με Μπαλτάκο σχεδιάζει ο Καμμένος και λέει «ναι» σε πρόταση μομφής από ΝΔ

Ο Πάνος Καμμένος στην Ολομέλεια της Βουλής για τη συνταγματική αναθεώρηση

Συνεργασία με Μπαλτάκο σχεδιάζει ο Καμμένος και λέει «ναι» σε πρόταση μομφής από ΝΔ

© Φωτογραφία : George Vitsaras/SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Το ενδεχόμενο να στηρίξει πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας κατά της κυβέρνησης φέρεται να εξετάζει ο Πάνος Καμμένος προκειμένου να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή.
Σε συμφωνία για συνεργασία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με το κόμμα του Τάκη Μπαλτάκου φέρεται να έχει καταλήξει ο Πάνος Καμμένος μετά από συνάντηση που είχε με τον πρώην γραμματέα της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά.
Την ίδια στιγμή, ο Πάνος Καμμένος εμφανίζεται έτοιμος να στηρίξει ενδεχόμενη πρόταση μομφής από τη Νέα Δημοκρατία προκειμένου να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είχε θέσει ως όρο από το Κυριάκο Μητσοτάκη να δηλώσει ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί ονομασία που περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» για τα Σκόπια. Ωστόσο και με τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται, ο κ. Καμμένος, σε κάθε περίπτωση, θα εξετάσει το ενδεχόμενο να στηρίξει πρόταση μομφή καθώς στόχος του είναι να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Εύβοια: Απόκοσμη εικόνα στον Δύστο από την ξηρασία

  Εύβοια: Απόκοσμη εικόνα στον Δύστο από την ξηρασία Η λίμνη Δύστος που βρίσκεται νοτιοανατολικά του Αλιβερίου, αποτελεί έναν επίγειο παρ...